v67 Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Va rog sa-mi dati un sfat cu privre la cumpararea unui aparat care ar putea sa-mi fie de folos la repararea caroseriei unui vehicul dar si la confectii metalice in gospodarie . Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Ieri am luat de la Lidl aparat sudura cu fir 0.6-0.9mm,fara gáz protector merge, 3 role de sarma diferite la 19 lei/buc, firele au acoperire speciala de aceea nu trebuie gaz protector CO2. Aparatul a fost 499 lei, 3ani garanție se primește masca și 2 duze rezerva, perie de sarma. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 23, 2020 Partajează Postat Februarie 23, 2020 Buna Am si eu o intrebare referitor la sudura unei caroserii de masina. Cu un asemenea aparat(cel cumparat de la Lidl de colegul ☻♀☼♂◙♪¶◘○,scuze nu stiu sa-i scriu numele), se poate face sudura continua,care sa arate cat de cat bine pe tabla de 0,75? Multumesc Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 23, 2020 Partajează Postat Februarie 23, 2020 (editat) Nu vrei sa faci sudura continua pe tabla, se cam indoaie, cu ala din Ligl pe 0,75mm cam greu ar merge sudura continua. Nici macar cu barazare CuSi3 nu merge fara distorsiuni. Se merge cu puncte distantate. La colegul spuneti`i @ Amplificator, intelege el! P.S. m`am referit la sudura table cap la cap, daca este una peste alta sau in falt merge insa tot se "trage". P.P.S. am vazut doar cum arata aparatul din Lidl, parca`i mai bine facut decit alea de 400lei cu trafo. Ceva bun...Stahlwerk sau Jasic, si mai bun, exista, bani sa fie si colegul nu spune cit ar dori sa cheltuiasca Editat Februarie 23, 2020 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 23, 2020 Partajează Postat Februarie 23, 2020 Mai este la Dede in jur de 800 lei, italian, carcasa galbena, merge fara gaz protector, cu sarma speciala. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 Buna Multumec pentru raspunsuri. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 La 23.02.2020 la 19:35, Усилитель a spus: Mai este la Dede in jur de 800 lei, italian, carcasa galbena, merge fara gaz protector, cu sarma speciala. Toate merg cu sarma "speciala" si anume sarma cu autoprotectie adica sarma care nu are nevoie de gaz pentru protectia baii de sudura dar pentru table de 0.75 uit-o.... , foloseste sarma plina si protectie cu gaz. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 Cu butelia nu stiu cum e acuma, Linde si-a desfintat punctul de lucru din oras si s-a dus la Oradea, mai am 2 butelii mari de. Oxigen, era bataie de cap cu verificarea etc....., aia de acetilena trebuia inchiriata, plateai pe termen si daca foloseam putin..... Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 Poti folosi CO2, sant convins ca poti incarca, e mult mai usor de incarcat sau in ultima instanta folosesti un instictor cu Co2 Ion Bumbu a tot sris despre asta pe aici.... Link spre comentariu
Ujio Postat Septembrie 1, 2020 Partajează Postat Septembrie 1, 2020 Un salut tuturor.Particip la discutie deoarece sunt interesat sa cumpar si eu un aparat de sudura bun la toate.La tara curentul e cam cu valuri se pare.Mai exista aparate de sudura sa nu fie chinezesti?Sau chinezesti cu cea mai mare perioada de garantie care ar fi?Multumiri anticipate. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 1, 2020 Partajează Postat Septembrie 1, 2020 (editat) Ce găseşti de cumpărat la noi sunt toate chinezeşti.Asta nu e neapărat ceva rău, chinezii fac şi nave spaţiale.Depinde doar de buget dacă poţi să-ţi permiţi unul bun, fiindcă ieftin şi bun nu prea se nimeresc împreună.. Editat Septembrie 1, 2020 de validae Link spre comentariu
asterix196803 Postat Septembrie 1, 2020 Partajează Postat Septembrie 1, 2020 (editat) Nu sunt lamurit daca ai folosit sau utilizat un aparat de sudura transformator macar pentru inceput ....apoi depinde si de indeminare....iar restul vine de la sine.Ai aici pe forum destul de multe discutii despre fel si fel de aparate....totul este sa ai rabdare sa citesti si sigur vei ajunge la un model care sa se incadreze in cerintele dumitale inclusiv buget alocat pentru aceasta... https://www.elforum.info/topic/73434-sfat-achizitie-invertor/ https://www.elforum.info/topic/78278-modificare-aparat-de-sudura/ https://www.elforum.info/topic/139318-proweld-mma-160pi/ Editat Septembrie 1, 2020 de asterix196803 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 1, 2020 Partajează Postat Septembrie 1, 2020 (editat) Acum 3 ore, Ujio a spus: Mai exista aparate de sudura sa nu fie chinezesti?Sau chinezesti cu cea mai mare perioada de garantie care ar fi?Multumiri anticipate. Exista destule care nu sint chinezesti. Aveti aici o "adunatura" de chinezesti si europene: https://www.suduratm.ro/catalog/aparate-de-sudura-2?s=pa Aparate cu garantie mare au Jasic, 3 ani sau Stahlwerk, 5 ani. https://www.weldmaster.ro/aparate-sudura-mma Sint colegi care au Jasic pe forum. Ati putea sa detaliati acele "valuri" ? Cam la cit scade tensiunea cind puneti un consumator pe linie? Nu uitati ca un invertor "trage" serios din retea, il puteti compara cu un motor electric de 3KW monofazic. Editat Septembrie 1, 2020 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
spik Postat Septembrie 1, 2020 Partajează Postat Septembrie 1, 2020 Acum 4 ore, Ujio a spus: Un salut tuturor.Particip la discutie deoarece sunt interesat sa cumpar si eu un aparat de sudura bun la toate.La tara curentul e cam cu valuri se pare.Mai exista aparate de sudura sa nu fie chinezesti?Sau chinezesti cu cea mai mare perioada de garantie care ar fi?Multumiri anticipate. Curentul cu valuri e cam nasol Ar fi util sa stim ce valori aveti acolo. Link spre comentariu
Ujio Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 (editat) Am un aparat de masura,as putea sa vad,dar ma cam da inapoi faptul ca e fluctuant,adica exprimarea de mai sus,in valuri.Altfel spus,monitorizat pe cat timp ar fi edificator? Editat Septembrie 3, 2020 de Ujio eroare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum