Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparatii difuzoare/tweetere - Bucuresti

fcon

Postări Recomandate

Orice amplificator proiectat pt 8Ω poate lucra fara probleme pe 4Ω la putere mica, deci se pot asculta boxele fara probleme si pe HK dar avind grija sa nu se dea volumul prea mare.

Atentie pozitia relativa a potentiometrului de volum nu conteaza pt ca volumul final depinde si de cit livreaza sursa de semnal.

Deci pt siguranta daca se doresc ascultate boxele de 4Ω pe un amplificator proiectat pt 8Ω volumul trebuie tinut destul de jos astfel incit sa se poata discuta lejer cu un interlocutor la 1m distanta fara a fi nevoie sa se vorbeasca mai tare ca de obicei - asta asa orientativ.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Epsilon33

4

• fcon

3

• sesebe

3

• q_acdc

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sesebe: multumesc pt raspuns, dar n-am curaj! :)) Mai astept cateva zile pana voi decide cumpararea unui alt amplificator adecvat. In mesajul anterior va ceream ajutorul si in privinta amplificatorului, dar mi-am dat seama ca scriind tot pe topicul asta deturnez scopul initiatorului, adica o adresa sau recomandarea unui atelier pt diverse reparatii. Am scris intrebarea pe alt topic al forumului si voi aprecia orice raspuns pe care mi-l veti da. 

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Pentru reparat difuzoare si schimbat suspesii am eu un prieten care repara in Bucuresti. Sta in Drumul Taberei . Aici va puteti testa orice boxe cu amplificatoare diverse de orice putere ,pentru ca are colectie de amplificatoare din cele mai sofisticate.

Editat de tim_matrix
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări