Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Carte amplificatoare

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Gata s-a rezolvat. Am incarcat o carte, asa am avut permisiunea sa descarc cartea dorita.

Multumiri tuturor!!!!!!

Hai sa va zic. A dat nostalgia in mine!!! Nu am mai lucrat nimic in electronica de vreo 30 de ani. Prin 1995, am trecut la modelism, dupa aia la airsoft, dupa aia iar la modelism. Mi-a venit mie pe chelie sa fac un amplificator simplu, asa de aducere aminte, cu un singur tub, nimic pretentios, ceva de genul ECL 82, ECL 86 sau PCL86.

Chestia e ca nu am ....nimic! Nici tuburile, nici transformatoarele de iesire, nici cel de retea. Rezistente, condensatori, sper sa gasesc, mai greun cu tuburile. Functie de ce tuburi gasesc, daca nu gasesc cele enumerate mai sus, trec la alta schmema.

A, mai am in plan si un radio simplu, ceva de genul 0-V-0. Deocamdata am gasit ceva cu 1S4T. Dar mai caut. De aceea aveam nevoie de carte. Am avut-o, si pe multe altele, dar le-am dat, acu' 30 de ani.

Editat de icar
Link spre comentariu
Acum 44 minute, icar a spus:

... ceva de genul ECL 82, ECL 86 sau PCL86.

Chestia e ca nu am ....nimic!

Hai ca ma uit eu diseara prin "cutia cu maimute" , stiu ca aveam echivalentul sovietic al lui ECL 82 .

Daca dau de ele , te anunt sa imi trimiti o adresa postala sa ti le trimit impreuna cu vreo doua socluri .

Fara nici o obligatie , desigur .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări