Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

"Chinezarii" din XB-26BT

yo3fhm

Postări Recomandate

La 28.01.2020 la 16:13, Elison a spus:

Respectivele informatii le am de la un coleg, chipul neprogramat poate fi AC6905A sau AC6925B, produs de ZhuHai JieLi Tehnology Co.LTD

AC6925B este varianta imbunatatita a chipului AC6905A  .

Mai multe informatii despre AC6905A gasiti aici .Cateva informatii sumare despre AC6925B

@Elison: Multumesc pentru raspunsuri si de asemenea, va rog sa-i transmiteti colegului dvs. multumiri din partea mea !

Cu stima,

Cezar YO3FHM

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marele Savant

4

• yo3fhm

4

• Mircea

3

• Elison

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 29.01.2020 la 0:48, RST a spus:

Sa facem diferenta intre ce e esential si ce e fleac. E foarte adevarat ca la ce consider fleacuri tratez foarte superficial si fac confuzii la greu. Un exemplu de fleac e asta :

141952-DI1.gif

Schema interna postata de Cezar seamana mult cu a XPT8871 sau LM4871. Intradevar, nu sunt identice si 8002 asta nu are si clasa D. Corect. 

Dar de ce consider fleac ? 

Fumez de 19 lei pe zi. La ce preturi au aceste " fleacuri :, aproape zilnic mai fac 2-3 comenzi de 1 - 3$ pe Aliexpress. Pur si simplu sa imi alimentez pasiunea de a testa, la pret de 5 tigari. 

De aia le consider fleacuri si sunt superficial....ptr ca avandu-le in casa, cand le pun la treaba le tratez serios......si normal ca atunci ma documentez mai bine. In general documentatia dureaza un click. 

Si inca 20-40 minute pana il fac functional, real si live....

draguta, atuncea tine-ti pentru tine pasiunile! nu este nevoie sa faci publice toate presupunerile si sa derutezi pe cei care citesc!

cineva te poate lua in serios, asteapta o luna-doua dupa niste componente care nu fac ce se astepta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări