iclub Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Salutare tuturor , va supun atentiei problema baretelor led si anume diferenta de culoare intre acestea. La un tv Telefunken T32TX182DLBP (Vestel) am gasit mai multe leduri de pe cele doua batete (2x11 buc.) defecte si din comoditate am decis sa inlocuiesc baretele cu unele noi cumparate de la Super... Zis si facut numai ca dupa ce am inchis tv-ul am observat ca imaginea ate o puternica tenta verde-albastru.Am incercat corectarea din meniul tv dar nu pot schimba mare lucru. Probabil ca solutia va fi inlocuirea ledurilor de pe baretele vechi. Atasez si ceva poze pentru comparatie. Link spre comentariu
ciuca paul Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Este clar ,incompatibilitate de barete ce nu corespund modelului tau .Era sa fac si eu gresala sa comand de acolo (tot de 32") ,na-ti vazut ca le este lene sa scrie pe saitul acela ceva amanunte legate de vanzarea acestor barete,Nici cand le dai telefon tipele de acolo nu prea stiu ce sa-ti spuna.Schimba magazinul ca asa nu faci treaba chiar daca dai un ban mai multdar sunt surse de aprovizionare care isi dau interes sa faca un comert cinstit. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Bine ca ati postat ,vroiam sa fac comanda pentru un set !! Link spre comentariu
iclub Postat Ianuarie 22, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Pretul este suspect de mic , aprox 25 lei/buc, tentatia e mare. Producator sau vanzator traditionalul si universalul Alien. Daca a montat cineva si s-au potrivit ,va rog sa postati pe ce model de televizor (panel).E posibil ca pe alt tip de panel sa fie OK. Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 (editat) Foarte multi chinezi fac foarte multe benzi , unele mai ok , altele mai putin ok Unele lumineaza cu alta nuanta , altele mai putin , etc , unele sunt chiar foarte ok , pretul mic aduce si mici probleme Eu nu am intalnit pana acum benzi cu 11 led-uri sa lumineze asa albastru incat sa nu poti regla imaginea din meniu Ale tale sunt pe textolit sau pe aluminiu ? De vreo 2 ani , nici vestel nu mai foloseste in ecrane benzi vestel , ci tot chinezesti inlocuitoare Unele arata asa : https://www.piesetv.ro/TV/eshop/0/3/5/7031-17DLB32NER1-ETI-20180927-pozitia-MG30-MG37 Altele arata asa : https://www.piesetv.ro/TV/eshop/0/3/5/6754-JL-D320B1235-078CS-C-pozitia-FLV395 Editat Ianuarie 22, 2020 de Tavi Link spre comentariu
iclub Postat Ianuarie 22, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Sunt pe aluminiu. Link spre comentariu
SASSU Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Eu am luat de la mivarom si sunt ok ce am inlocuit pana acuma Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum