Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Autostrăzi

Postări Recomandate

Acum 1 oră, miticamy a spus:

Am dezvoltat ce ai scris, adica nu intelegi ce ai vrut sa transmiti? Daca tot vii lunar sa ne luminezi macar fa analize temeinice, eu nu ma supar.

Vrei sa-ti comentez fiecare cuvant? Uite ce ai scris singur:

CITAT2:       Deci, ei vor banii de pe studiile de fezabilitate ...( bani care se pot lua ...și de făcut autostrăzi mai văd ei dacă le mai fac)  dar și banii pentru construire efectivă, tot ei îi iau...pe urmă subcontractează  lucrarea unui ”băștinaș” ...>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Deci "ei" nu pot fi decat europenii de vreme ce subcontracteaza unui bastinas. Si asta vream sa scot in evidenta, daca nimeni nu s-a apucat de autostrada Pitesti Sibiu dar exista cateva studii, oare nu le-au facut ai nostri? Unde vezi mistoul? Daca tot scrii ceva fa-o mai elaborat, nu arunca cateva propozitii (am mai scris, ceva ce tot repeti indiferent de subiect) sa arati ca existi sau intelegi lumea inconjuratoare.

Ba da ...eu înțeleg foarte bine ce am vrut să scriu...de aceea tu trebuie să dezvolți ce nu ți-e clar!

Nu mi-e destul de clar, ce anume te supără din tot ce am scris eu!?Te supără cumva adevărul !?

E doar adevărul așa cum îl știu eu ...și nu înțeleg dece nu aș avea voie să-l scriu pe aici?

E doar realitatea  ...pe care unii nu vor(sau se fac că nu vor) s-o știe!

A...    trebuie scris ”elaborat”!Scuze ...că nu pot să ajung la pretențiile tale!Poate altă dată ...dacă o să merite!

Link spre comentariu

Cinstit, nu eu trebuie sa fiu convins de faptul ca s`a terminat povestea cu 2 linguri de orez.

Stiu cam ce si unde se invirt salariile in zona IT la ei.

Ce este interesant e salariul mediu, mult mai ridicat decit cred multi, mai ales romanii.

Multumesc pentru timpul acordat cautarii.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
Acum 3 ore, Ion_Bumbu a spus:

Chiar bine mai mult la cei cu studii superioare, un programator deja este pe la 2000E!

Destul de multi prefera sa lucreze la ei acasa decit in Europa.

Asta e noua directie in China...

Fără supărare, nu cred, de treaba asta, chiar am vorbit azi ( în engleză) cu o patroană de restaurant chinezesc şi mi-a spus că nu se va mai întoarce în China, nu se merită!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări