Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Autostrăzi

Postări Recomandate

Noi suntem mai cu motz si mai originali, ne punem piedici singuri.

Gasim tot soiul de motive inchipuite pentru a justifica lipsa proiectelor de infrastructura, perdea de fum pentru prostime pentru ca au fost prea ocupati cu populismele si justitia.

Scuze, da topicul asta e imposibil sa nu o dea in politica, devreme ce politicul din ultimii 3 ani e singura cauza a lipsei de autostrazi.

Link spre comentariu
36 minutes ago, Alphsoo said:

Nu ma contraziceti ca am vazut eu asta la TV:rade:

:rade::rade:

36 minutes ago, Alphsoo said:

Stati un pic sa vina Elmar ca va explica el cu detalii cum sta treaba.

Trebuia sa-i pomenesti numele :rade:

Nenea Elmar, de vina ca nu avem otostrazi e dady de la mititica, nu i-au ajuns banii nici pentru populisme si spagi, daramite sa mai faca si investitii.

Bine, matale n-ai cum sa stii de-astea, nu te lasa nenea gadea :)

Link spre comentariu

Stați liniștiți ...n-o să vă mai deranjez!

Eu ...de fapt, nici nu doream să vă deranjez ...doar îmi spunea propria mea părere despre  ce se vorbește pe aici...din păcate, nu mi-am făcut decât dușmani.

Și n-are rost să mai continui ...vă las  să faceți ce doriți ...așa cum vă dictează conștiința sau șefu!

Probabil, că acum, se va considera că eu am fost off topic ...și restul ”prietenilor” nu ...

Eu voi fi cel care va lua toate oalele în cap ...iar  ceilalți vor fi mângâiați pe creștet ”părintește”!

Da ...bucurați-vă, că de acum veți avea un forum așa cu l-ați dorit....”tânăr și liniștit”!:aplauze

Link spre comentariu
La 22.01.2020 la 18:54, icar a spus:

Nu avem autostrazi pentru ca..si de aici o dam in politica.

"Nu avem autostrazi pentru ca nu avem nevoie de ele!

Romania are nevoie de drumuri expres."

Citat dintr`un discurs al unui Ministru al Transporturilor de acu vreo 20 de ani.

Asa s`a gindit de pe la inceput, asa se continua.

Esentiale sint Bucuresti-Brasov si Bucuresti-Constanta, restul da`i in spume, sa nu zic in p... noastra!

Asta e gindirea, traiectoria si drumul nostru inainte.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Alphsoo a spus:

Stati un  pic sa vina Elmar ca va explica el cu detalii cum sta treaba.

:rade:

Na, ca l-ati invocat!

Elmar, nu deranjezi pe nime, sunt opiniile tale ( sau ale Antenei 3, nu conteaza). Dar, daca eu am opinia mea, ca autostrazile in Romania nu sunt construte din cauza OZN-urilor, care nu mai au unde sa parcheze...la ce sa ma astept? Daca te uiti la un singur post de TV, nu e vina mea sau a celor de aici. Pentru ca acolo se intimpla mizerii. Adica, sa vii tu Olguta si sa tipi ca PNL indatoreaze copiii nostrii, ce e? Nu mizerie, cind PSD s-a imprumutat la greu, ca sa iasa cu fata curata din rahatul pomenilor electorale?

Elmar, iti mai aduci aminte de mia de km de autostrazi promise? Sau de Shova, care a promis ca doarme, la cort, pe santier de autostrada? Dar de tuta Veorica care a promis, in decembrie, 100 de km de autostrada pina la sfirsitul anului? (Las cele opt spitale regionale de-o parte, e alta mizerie!). Cine a condus tara aproape 30 de ani, nu PSD? Pai...vezi, deaia!

Cum bine se zice mai sus, sau..."nu avem autostrazi, pentru ca..si de aici o dam in politica!"

Editat de icar
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări