Miro Postat Ianuarie 21, 2020 Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 Salutare. Caut un motor de compresor de aer fara ulei ca in poza atasata. Ma intereseaza partea de motor sa fie functionala, adica rotor, stator, nu ma intereseaza partea de pompa. Poate are cineva. Link spre comentariu
AndreiIr Postat Ianuarie 21, 2020 Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 Cred ca ii cam greu cu el , daca nu are cineva unul identic , nu cred ca o sa gasiti , pentru ca sunt motoare cu diferite turatii pe minut , chiar daca sunt identice . Eu zic ca ati putea incerca sa il duceti la bobinaj . Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Daca va intereseaza am motoare de la uscatoarele de maini, la 220V. Link spre comentariu
Miro Postat Ianuarie 22, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Nu cred ca ma ajuta cu nimic, dar daca poti sa pui poza, poate vedem despre ce este vorba. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 Acum 13 ore, Miro a spus: Nu cred ca ma ajuta cu nimic, dar daca poti sa pui poza, poate vedem despre ce este vorba. Trimite-mi in privat un numar de telefon cu WhatsApp si iti pun acolo poze cu motoare de suflanta. Link spre comentariu
Postări Recomandate