Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

soft tv Legend EE-T40

virgil75

Postări Recomandate

Cand cereti un soft incercati sa postati corect seria de la placa, altfel nu gasesti nimic pe net....noroc ca alti colegi isi dau seama despre ce serie e vorba...

Asta e seria corecta  a placi HK-T.SP9202P63

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 10 minute, Costica Tv a spus:

Cand cereti un soft incercati sa postati corect seria de la placa, altfel nu gasesti nimic pe net....noroc ca alti colegi isi dau seama despre ce serie e vorba...

Asta e seria corecta  a placi HK-T.SP9202P63

corect imi cer scuze am mancat 2 litere

Link spre comentariu
1 hour ago, virgil75 said:

am incercat mai multe softuri pentru aceasta placa de baza dar nu corespund cu panelul .imaginea este solarizata

Cred ca singura rezolvare ar fi sa pui dumpul cu imagine solarizata, sa gasesti un cod pentru telecomanda longer, mfy...etc si sa setezi din service displayul corect, oricum chiar daca aveai imagine corecta, tot trebuia sa faci o telecomanda compatibila.

Link spre comentariu
Acum 12 minute, Costica Tv a spus:

Cred ca singura rezolvare ar fi sa pui dumpul cu imagine solarizata, sa gasesti un cod pentru telecomanda longer, mfy...etc si sa setezi din service displayul corect, oricum chiar daca aveai imagine corecta, tot trebuia sa faci o telecomanda compatibila.

am intrat in service am gadilat toate setarile de panel dar porcaria asta de T400 hvn04.2 nu se lasa pacalit

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Salutare tuturor scuze ca nu am revenit cu nici un raspuns dar m am jucat pana am ars procesorul si l am abandonat

Am un tv spart Samsung cu aceeiasi diagonala si am zis sa incerc o modificare am legat placa de baza BN41-02253A dupa configuratia pinilor si am imaginea mult mai mare si in partea de sus imi arata tot partea de jos 

Rog un coleg daca stie vreo rezolvare multumesc

20200220_165053.jpg

Link spre comentariu

Ecranul din legend e FHD, mb-ul e din UE40H4203 care echipa ecran hdready. Cauta pe lângă quartz, sau spi un smd pe care scrie FHD/hd îl iei de pe poziția hd și îl pui pe poziția fhd

Editat de YO9IGS
Link spre comentariu
Acum 13 ore, YO9IGS a spus:

Ecranul din legend e FHD, mb-ul e din UE40H4203 care echipa ecran hdready. Cauta pe lângă quartz, sau spi un smd pe care scrie FHD/hd îl iei de pe poziția hd și îl pui pe poziția fhd

am inteles trebuie o transformare de la HD la FHD am o ora de cand ma uit pe placa si nu am vazut nimic va rog daca se poate un pic de ajutor 

20200221_113153.jpg

Link spre comentariu

Daca te-ai uitat atent si nu e, poate o fi altfel notata, placa asta n-am adaptat-o niciodata. Cauta pe net o poza la rezolutie mare cu placa asta dar sa aiba cupla de FHD si compara vizual in zona quartz-ului, spi-ului, procesorului, vei vedea unul, doua smd-uri montate diferit

Link spre comentariu
Acum 2 ore, YO9IGS a spus:

Daca te-ai uitat atent si nu e, poate o fi altfel notata, placa asta n-am adaptat-o niciodata. Cauta pe net o poza la rezolutie mare cu placa asta dar sa aiba cupla de FHD si compara vizual in zona quartz-ului, spi-ului, procesorului, vei vedea unul, doua smd-uri montate diferit

Am cautat si am gasit  multumesc mult caz rezolvat merge perfect. Am atasat si modificarea poate se mai loveste cineva de ea

20200221_113153.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări