Razvan Pavel Postat Ianuarie 19, 2020 Partajează Postat Ianuarie 19, 2020 Buna seara ! Detin un MSI GF63 8RC , cand stau langa router viteza internetului prin wi-fi este una foarte buna 30-40mb/s cum ma indepartez putin scade si la 500kb/s . Am mai citit pe diferite forumuri ca ar fi din cauza laptopului aceasta problema aparand la mai multi utilizatori . Exista un dispozitiv tip USB care daca il introduc in laptop sa functioneze ca un receptor wi fi? Sau trebuie facut un mic upgrade la placa de retea ? Link spre comentariu
Pityu Postat Ianuarie 20, 2020 Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Verifică dacă antena WiFi este conectată la placa de rețea. Pare o problemă de recepție, nu de funcționare. Eu as încerca alte antene de la un lid vechi. Dacă totul este in regulă. Atunci as încerca să văd dacă pot modifica ceva. Link spre comentariu
Razvan Pavel Postat Ianuarie 21, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 Stiu ca l am desfacut de am adaugat un SSD in el si era totul in ordine . Problema e de cand l-am cumparat , nu sunt chiar geniale pe partea asta... . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum