victordascalescu54 Postat Ianuarie 19, 2020 Partajează Postat Ianuarie 19, 2020 Ma poate ajuta cineva cu o sonda de masurat tensiuni mari? Am de verificat o alimentare la panourile electrostatice (polarizarea) care trebuie sa arate cam 5KV DC Daca ar fi un coleg din Bucuresti ar fi super. Multumesc anticipatt Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 La 19.01.2020 la 20:31, victordascalescu54 a spus: Ma poate ajuta cineva cu o sonda de masurat tensiuni mari? Am de verificat o alimentare la panourile electrostatice (polarizarea) care trebuie sa arate cam 5KV DC Daca ar fi un coleg din Bucuresti ar fi super. Multumesc anticipatt Cred că am disponibilă o sondă de 30Kv tesla. Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Ianuarie 30, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Acum 16 ore, dan cod a spus: Cred că am disponibilă o sondă de 30Kv tesla. Multumesc frumos, tocmai mi-am cumparat una de 40Kv usor folosita. Inca n-am utilizat-o dar sper sa fie ok. Mi-a adus-o un amic din UK. Link spre comentariu
Postări Recomandate