Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cauze posibile lipsă iluminat display

LAKY

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

9

• SASSU

6

• LAKY

6

• Florinel TV

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 6 ore, SASSU a spus:

Se vede ca esti de la focsani,acolo ai mivarom poti lua direct de la ei de la magazin si sa vb nu le poate schimba nimeni de acolo ?

Salutare. Va referiti ca avem vreun magazin de la Mivarom in Focsani sau n-am inteles ideea? Nu avem asa ceva.

Link spre comentariu
La 19.01.2020 la 17:52, LAKY a spus:

Bună seara! 

Este vorba despre un televizor smar Samsung model 49k6372, care deși funcționează nu mai are imagine! 

Ma gândesc la urmatoarele:

_ fie este arsa o bareta cu led, sau sursa care le alimentează? 

Va rog o sugestie dacă v ați lovit de asa ceva! 

O seara buna! 

Am cautat modelul pe net si vad ca este din acela " simpatic ", adica curbat: https://tv-review.ro/despre-samsung-49k6372-concluzii/

V-am trimis numarul meu de telefon in mesaj privat. Oricum, trebuie sa veniti cu TV-ul la mine la atelier sa-l vad.

Link spre comentariu
57 minutes ago, ROBEERT said:

Am cautat modelul pe net si vad ca este din acela " simpatic ", adica curbat: https://tv-review.ro/despre-samsung-49k6372-concluzii/

V-am trimis numarul meu de telefon in mesaj privat. Oricum, trebuie sa veniti cu TV-ul la mine la atelier sa-l vad.

La modelele mai noi Samsung 4K ai scos vreodata capacul capsat (fara suruburi) din spate?, te intreb ca eu m-am chinuit 2 ore sa scot un capac capsat de acest fel...:rade:

Acum stiu cum se scoate usor.....

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
18 minutes ago, SASSU said:

Costica TV e foarte usor jos pe laterale sunt ceva cauri micute si cu un plastic mai tare se scoate foarte frumos 

Nu e nici pe departe ce crezi tu, inseamna ca nu ai intalnit pana acum, sa vezi cand o-i intalni...chinuiala dracului...

Deci ca sa intelegi mai bine, capacul e facut doar sa se capseze, fara posibilitatea de-al mai scoate, asta ca sa nu mai poti umbla in tv sal repari...inventie marca Samsung, astia dupa ce monteaza ecrane in tv care nu se mai pot repara, acum nu te lasa sa repari sau sa inlocuiesti nici sursa sau main-ul.

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
14 minutes ago, SASSU said:

Am un Samsung din 2018/03 si asa se desface,daca  imi dai un model ma uit sa vad cum se desface

Unul singur am prins pana acum cu displayul defect, din pacate nu am tinut cont ce model era....

Link spre comentariu
La 20.01.2020 la 13:16, Florinel TV a spus:

Ia legatura cu colegu Robert si e ajuta il gasesti aici 

Multumesc tutor pentru sugestii. L am contactat pe dl Robert! Revin cu vesti, sper sa fie bune! O seara buna tuturor! 

Link spre comentariu
La 20.01.2020 la 23:13, Costica Tv a spus:

La modelele mai noi Samsung 4K ai scos vreodata capacul capsat (fara suruburi) din spate?, te intreb ca eu m-am chinuit 2 ore sa scot un capac capsat de acest fel...:rade:

Acum stiu cum se scoate usor.....

Am avut unul. La fel, m-am chinuit de m-a luat zbenga. Am crezut ca n-o sa-i mai pot pune capacul. Ce-i drept, am tras de capac si cu o surubelnita dreapta pe dedesupt am actionat nebuniile alea de sarme care blocheaza capacul. Ala din cate imi amintesc, parca nu era curbat. Sper sa nu ma insel. La acel TV a fost placa de baza busita. Deci, vesnica pomenire. I l-am dat clientului inapoi. Nu m-am incurcat sa comand placa. In primul rand nici 5% nu as fi crezut sa gasesc placa.

Link spre comentariu
44 minutes ago, ROBEERT said:

Am avut unul. La fel, m-am chinuit de m-a luat zbenga. Am crezut ca n-o sa-i mai pot pune capacul. Ce-i drept, am tras de capac si cu o surubelnita dreapta pe dedesupt am actionat nebuniile alea de sarme care blocheaza capacul. Ala din cate imi amintesc, parca nu era curbat. Sper sa nu ma insel. La acel TV a fost placa de baza busita. Deci, vesnica pomenire. I l-am dat clientului inapoi. Nu m-am incurcat sa comand placa. In primul rand nici 5% nu as fi crezut sa gasesc placa.

Asta am vrut sa vad daca a mai intalnit cineva.....tv-ul la care m-am chinuit eu sa scot capacul nu era cu ecran curbat dar era tot 4K de generatie mai noua, capacul se scoate relativ usor daca cunosti procedura.....

Link spre comentariu

Și nu ne spui și noua procedura? 

Întreb doar de curiozitate pt ca nu prea mai deschid acum televizoare, mai ales de astea mari, pt ca nu am timp și nici condiții. 

Am o întrebare și nu vreau sa deschid un topic nou. 

La un prieten cu un LG vechi de vreo 3 ani, a apărut pe ecran de la mijlocul ecranului în jos ceva similar cu regimul demo de la unele televizoare, diferența mare de contrast și detalii între partea de sus și cea de jos. Chestia asta tot apare și dispare de pe ecran la intervale de secunde. Acum citeva saptamini l-am desfăcut din cauza unei probleme de contact la backlight (pamblica ce ieșea din sursa). Cu ocazia asta am curățat și dat cu spray contact toti conectorii dar problema cu contrastul nu s-a schimbat. 

Cam ce ar putea fi? Nu știu model TV și model placi. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări