Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cauze posibile lipsă iluminat display

LAKY

Postări Recomandate

Bună seara! 

Este vorba despre un televizor smar Samsung model 49k6372, care deși funcționează nu mai are imagine! 

Ma gândesc la urmatoarele:

_ fie este arsa o bareta cu led, sau sursa care le alimentează? 

Va rog o sugestie dacă v ați lovit de asa ceva! 

O seara buna! 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

9

• SASSU

6

• LAKY

6

• Florinel TV

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

O bara , doua barete sau doua beri ,  ajungi la demontare panel .

Nu cred ca mai conteaza cate schimbi .

Doar daca te raportezi la pretul de genul 2o-25 ron pentru tot .

Lasand gluma , reparatie de calitate inseamna sa schimbi tot chitul .

Chiar daca e destul de scump .

Schimbi azi o jumatate de bara , peste 2-3 luni alte doua , peste alte 4 luni inca 5 jumatati .

Unde ajungi cu manopera ?

Link spre comentariu
4 hours ago, razvan-l1 said:

O bara , doua barete sau doua beri ,  ajungi la demontare panel .

Nu cred ca mai conteaza cate schimbi .

Doar daca te raportezi la pretul de genul 2o-25 ron pentru tot .

Lasand gluma , reparatie de calitate inseamna sa schimbi tot chitul .

Chiar daca e destul de scump .

Schimbi azi o jumatate de bara , peste 2-3 luni alte doua , peste alte 4 luni inca 5 jumatati .

Unde ajungi cu manopera ?

Bine zis!, cel mai bine e sa inlocuiesti tot setul de barete ca sa nu mai fie probleme, mai schimb si eu cateodata 2-3 leduri doar la cei care sunt de acord si vrea sa vanda tv-ul.

Ultimul tv un Philips 32PHT4201 am schimbat toate 3 barete noi, prima data am vrut sa cumpar baretele de aici ca erau mai ieftine http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/bareta-leduri-philips-32inch-7led-set-3buc-p-12813 , dar nu mai erau pe stok, pana la urma am comandat un set de la Badila Vasile  https://www.olx.ro/oferta/lb32080-v0-00-set-3-barete-backlight-noi-IDddAQl.html, e drept ca a costat mai mult 135 de lei cu transport, dar clientul a fost de acord sa plateasca 300 de lei cu totul, din cei 300 de lei mi-a ramas si mie destul cascaval...:rade:

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Costica Tv a spus:

Bine zis!, cel mai bine e sa inlocuiesti tot setul de barete ca sa nu mai fie probleme, mai schimb si eu cateodata 2-3 leduri doar la cei care sunt de acord si vrea sa vanda tv-ul.

Ultimul tv un Philips 32PHT4201 am schimbat toate 3 barete noi, prima data am vrut sa cumpar baretele de aici ca erau mai ieftine http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/bareta-leduri-philips-32inch-7led-set-3buc-p-12813 , dar nu mai erau pe stok, pana la urma am comandat un set de la Badila Vasile  https://www.olx.ro/oferta/lb32080-v0-00-set-3-barete-backlight-noi-IDddAQl.html, e drept ca a costat mai mult 135 de lei cu transport, dar clientul a fost de acord sa plateasca 300 de lei cu totul, din cei 300 de lei mi-a ramas si mie destul cascaval...:rade:

Bun, si nui risc? daca spargeai display-ul, mai ramaneai cu cascval? atunci trebuie sa platesti mult mai mult, daca un tv cu vechime mai mare atunci riscul de a se fisura display-ul este mai mare ca sticla este coapta de caldura ledurilor, ca nu au aerisirea corecta sa iasa caldura

Link spre comentariu

La mine n-are voie sa se sparga displayul, nici cel de 32 inch si nici cel de 65 inch....ai utat cu cine stai de vorba Florine?, in alta ordine de idei, daca schimbam doar un led nu era tot acelasi risc?

Uite ce folosesc eu pentru ridicat ecranul, ai uitat ca tot tu mi-ai recomandat aceste ventuze?

Aceste ventuze sunt excelente pentru ridicat ecrane lcd, de la 32 inch pana la cel mai mare 65 inch.

http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/ventuza-pentru-reparatie-smartphone-bst-z068-p-11157

image.thumb.jpeg.a49c7539f89c4ba04226ded41be6a1af.jpeg

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 1 oră, Costica Tv a spus:

La mine n-are voie sa se sparga displayul, nici cel de 32 inch si nici cel de 65 inch....ai utat cu cine stai de vorba Florine?, in alta ordine de idei, daca schimbam doar un led nu era tot acelasi risc?

Uite ce folosesc eu pentru ridicat ecranul, ai uitat ca tot tu mi-ai recomandat aceste ventuze?

Aceste ventuze sunt excelente pentru ridicat ecrane lcd, de la 32 inch pana la cel mai mare 65 inch.

http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/ventuza-pentru-reparatie-smartphone-bst-z068-p-11157

image.thumb.jpeg.a49c7539f89c4ba04226ded41be6a1af.jpeg

Stiu ca si eu am, dar am avut si eu problema cu doua tv-urii cu probleme, ambele de 32 si unul era Teletech si Horizon cu MB 17MB82S, toate bune si frumoase, am schimbat ledurile de pe barete montate inapoi in tv mergea perfect, le-am lasat circa jumate de ora si apoi a inceput circul, au aparut in colt o mica pata apoi sa marit pina a aparut fisura pe sticla fara sa le fac nimic, repet juate de ora au mers perfect, am avut noroc ca clienti au stat si au vazut si ei cum sa efectuat operatia, si au bagat aia in ele si au coborat din pod tv-urile cu tub si le-am reparat si au fost ffoarte multumitii (bineinteles cu plata), si ambele tv-uri le-au lasat de piese, la Samsung, LG, Philips si la alte modele de Doamne ajuta nu am patit asa ceva, numai la gunoaiele de la vestel, bineinteles doar cu alea doua, cu altele tot vestel nu am mai patit asa ceva

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
Acum 36 minute, razvan-l1 a spus:

Nu ai locatia trecuta la profil .

Cum sa primesti oferte daca nu stie nimeni de unde esti ?

Am trecut și locația în profil! Solicitam un preț pentru manopera, o sa l aduc eu în service! 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, LAKY a spus:

Am trecut și locația în profil! Solicitam un preț pentru manopera, o sa l aduc eu în service! 

Ia legatura cu colegu Robert si e ajuta il gasesti aici 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări