Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Re: Justificare cabluri audiofile

ancient

Postări Recomandate

Despre cabluri studiati tehnologia de realizare a firului ce cupru din anii 50-60 , diferita  fata de tehnologia actuala. Propagarea prin material difera in cele doua cazuri. Care e mai indicata in domeniul audio? Audiophil sau nu, diferentele sonice sunt considerabile si pe sisteme ieftine.

Link spre comentariu
Acum 17 minute, clausnc a spus:

Despre cabluri studiati tehnologia de realizare a firului ce cupru din anii 50-60 , diferita  fata de tehnologia actuala. Propagarea prin material difera in cele doua cazuri. Care e mai indicata in domeniul audio? Audiophil sau nu, diferentele sonice sunt considerabile si pe sisteme ieftine.

Si care cabluri sunt mai bune? ca eu nu ma pricep.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, clausnc a spus:

Despre cabluri studiati tehnologia de realizare a firului ce cupru din anii 50-60 , diferita  fata de tehnologia actuala. Propagarea prin material difera in cele doua cazuri.

Puteti, va rog, sa ne recomandati ceva material bibliografi serios în acesta directie? Ca nu vreau sa încep sa rasfoiesc tot internetul.

Link spre comentariu

Vezi mesajul din semnatura. Daca aveti impresia ca gasiti de exemplu ceva din cunostintele lui  Bongiorno pe internet, va imbatati cu apa rece. Cand a castigat premiul CES avea un slogan edificator la adresa marilor firme: M-ati copiat 20 de ani dar tot nu a-ti reusit. 

Link spre comentariu

"A-ti" se scrie impreuna...in limba romana. Cine mai e si bongiorno asta?

Nu inchide nimeni topicul asta de kko?

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
Acum 3 ore, clausnc a spus:

Binenteles ca diferentele sint considerabile și pe și sisteme ieftine, mai ales pe ele, le dublează prețul. 

Link spre comentariu

Scumpe dom'le, scumpe! Dincolo era mai ieftin. 

Eu folosesc ceva la vreo 200-300 lei bucata dar nu dau nume pt ca nu vreau sa fac nici un fel de reclama. Tot cu contacte aurite și le-am ales după mai multe testate pt mufe care mi se par super ok. Mai mult, mufele nu-s turnate ci sint demontabile și deci pot și sa le repar dacă este cazul deși ma îndoiesc. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu

dar ai simtit putina diferenta , de sunet , din inaintea cablurilor care leai avut cu cele noi "No Name"?

cablurile viablue nu sant turnate , mufe etc

Editat de alexy
Link spre comentariu
Acum 1 oră, d2134 a spus:

O fi vorba de Mike Bongiorno? https://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Bongiorno

James Bongiorno. Dar nu stiu sa fi revolutionat tehnologia de fabricatie a sârmelor.

Este foarte ciudat ca în domeniul audio s-a produs o revolutie în ceea ce priveste mecanismul de conductie electrica ("propagarea") iar industria energetica, cea care ar profita cel mai mult de pe urma unei asemenea revolutii, nu stie de ea.

Link spre comentariu

in industria energetica lucreaza ingineri adevarati nu din cei facuti la apelul de seara, absolventi de ''scoala vietii''!

Link spre comentariu

Nu am auzit de el  asa cum nu am auzit de multe, dar din ce am vazut pe net tipul s-a ocupat de design, a gandit topologii, de sarme nu am vazut nimic

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări