ndc74 Postat Februarie 19, 2020 Partajează Postat Februarie 19, 2020 Mie mi s-a parut interesanta si ideea cu stifturile de aluminiu ca sa nu alunece de sub patina. Poti sa folosesti si sarma de alama pe post de stift. Nu stiu daca poxipolul va rezista forever. Acolo e si ulei care o sa intre prin pori si poate dezlipi poxipolul.. Link spre comentariu
Daniel_sv Postat Februarie 25, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2020 Am finalizat cu strungul. Merge frumos! Nu stiu daca am reglat papusa mobila corect. O sa-i fac un test de conicitate cand oi avea timp. Pana atunci am inceput sa-mi fac un portcutit cu schimbare rapida. Asta-i portcutitul la care am muncit ... Link spre comentariu
Daniel_sv Postat Februarie 26, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2020 Gata de span... Link spre comentariu
Daniel_sv Postat Februarie 29, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2020 Foarte faina treaba asta cu schimbarea rapida la cutite. Trebuie sa mai fac cateva capuri pt cutit. Am doar 2 deocamdata. Link spre comentariu
Balazs Andras Postat Februarie 29, 2020 Partajează Postat Februarie 29, 2020 Acum 23 minute, Daniel_sv a spus: Foarte faina treaba asta cu schimbarea rapida la cutite. Trebuie sa mai fac cateva capuri pt cutit. Am doar 2 deocamdata. Foarte fain, plănuiesc să fac și eu, am mai facut pt in ministrung, e un proiect bun. Singurul lucru pe care nu înțeleg de ce nu ai facut un post separat cu titlul de Port cuțit rapid sau de genul, acest post este despre rectificare batiu, si pe final un alt proiect ce nu are legătură. Link spre comentariu
Daniel_sv Postat Februarie 29, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2020 Acum 26 minute, Balazs Andras a spus: Foarte fain, plănuiesc să fac și eu, am mai facut pt in ministrung, e un proiect bun. Singurul lucru pe care nu înțeleg de ce nu ai facut un post separat cu titlul de Port cuțit rapid sau de genul, acest post este despre rectificare batiu, si pe final un alt proiect ce nu are legătură. Nu mi-am dat seama pur si simplu. Daca un moderator poate si vrea sa faca asta e ok. Altfel sa stearga postarile respective si fac un nou post cu proiecte de genul. Ms de intelegere. Link spre comentariu
grifonul_alb Postat Martie 12, 2020 Partajează Postat Martie 12, 2020 Este cineva prin zona Focsani sau Galati (sau alta localitate) care are rigla de precizie? Si este dispus sa o imprumute ca sa-mi corectez ghidajele strungului meu? Link spre comentariu
Daniel_sv Postat Martie 20, 2020 Autor Partajează Postat Martie 20, 2020 La 12.03.2020 la 11:59, grifonul_alb a spus: Este cineva prin zona Focsani sau Galati (sau alta localitate) care are rigla de precizie? Si este dispus sa o imprumute ca sa-mi corectez ghidajele strungului meu? Àm cautat si eu candva si nu am gasit. Doar sa cumperi insa pretul este pe masura. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum