soptea Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 http://www.velleman.be/ot/en/product/view/?id=351256 m ar tenta asa ceva ,ma incanta ca are functii de automotive multimeter (rpm , dwell ) ,protectii si autorange,iar pretul mi se pare accesibil. Ce nu ma incanta e ca nu am vazut inca unul in realitate ,pozele sunt aceleasi indiferent unde am cautat si nu f clare , ma tem sa nu aiba aspect de jucarie ieftina chinezeasca , as prefera ceva robust ,good old german style. De asemenea nu stiu cat de fiabile sunt si cat rezista la glume gen masurat tensiuni pe scara de ohmi. La noi se vinde la conex , si singura data cand am vrut sa cumpar ceva de la ei a fost acum vreo 10 ani cand aveau un osciloscop ieftin dar defect pe care au vrut sa mi l vanda asa defect pe motiv ca "noi nu ne pricepem , as merge el" :snakeman: Any ideea? :prayer: Link spre comentariu
niq_ro Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 parerea mea ca nu e produs Velleman ci o "scula" coreana, gen Protek ... eu am un 323 cu autoscalare (fara partea de auto) si pe domeniu de ohmi si alte alea ..adica ce zici tu masurare tensiuni pe domeniul de rezistenta "rezista" la 250V, deci e buna jucaria, rezista si la socuri :smt003 Link spre comentariu
soptea Postat Septembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Sa l folosesti sanatos , m am bucurat si eu vreo 3 ani sa lucrez cu un 323 pana s a nimerit sa dea de baut un coleg la atelier de ziua lui si sub influentzaz lui Bachus am tot insistat cu masuratori la catozii unei vechituri de philips care descarca .La prima descarcare a rezistat , la a doua a mierlit o , asa ca orice protek(tzie) are limitele ei.Bun aparatat, si acum imi pare rau dupa el ,cei de la Arc nu mai aduc asa ceva :smt005 Dar sa nu deviem ,mortii cu mortii,vii cu vii :supz: Opinii va rog :smt006 Link spre comentariu
criss Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 de un timp caut ceva aparat de masura!sigur la nivel hobby ca doar la acest nivel practic electronica. ceva mai bun as dori si mam axat pe DVM205AM ca are si parte pt automobile si miar usura viata cand fac ceva teste.Eu am un DVM890L(aprox de 9ani) ca al meu sa decalibrat(scala pt ohm) in rest merge bine.inca in primul an am busit LCDul cand lam uitat seara in atelier si au fost -grade si au aparut probleme cu LCDul ultima cifra nu se vedea(cateodata).dar in rest merge brici si cat a suferit :)Are cineva in dotare un astfel de aparat?Poate sa ne dea ceva detalii despre calitatea lui?Multumesc Link spre comentariu
soptea Postat Aprilie 24, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2008 L-AM LUAT!Pro - multe functii pe partea de automotive ,comutatorul pare rezistentContra - este mai mic decat pare din poze ,pe rezistente dureaza cam mult pana masoara.Per total sunt multumit ,sper sa ma servesc multi ani de el.Mersi mai iepure mai :smt008 Sarbatori fericite la toata lumea! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum