Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

prăşitor cu fertilizare cu 8 secti

Florin berdila

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin berdila

5

• daniels

3

• sesebe

1

• PINTI

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mie din păcate mi s-a spart globul de cristal și nu ma mai pot uita în el sa vad ce prasitor ai. 

Parca ai fi prima data pe forum. 

Dacă nu dai cit mai multe detalii despre ceea ce vrei și la ce utilaj/aparat te referi nu te va ajuta nimeni. 

Link spre comentariu

domnule am un prasitor dupa un tractor u 650  acest prasitor are o singura emblema EFR9  este un prasitor cu leuri si sageţi care are si fertilizare am nevoie de catalogu de piese sa comand de aceea va rog mult sa ma ajutati

Link spre comentariu

Florin, de ce nu postezi tu pe un forum de agricultura pentru aceasta prasitoare?

Aici este un forum de electronica si/sau electrica.

Ai cerut date despre motoare, transformatoare, condensatoare, etc. Colegii te-au ajutat pana la..... limita rabdarii.

Incepi iar o avalansa de intrebari despre prasitoare "cu leuri si sageti"  precum cea cu pastilele cutitelor de strung. 

De ce nu pui ceva poze. Cum spunea si colegul @sesebe mai sus, de unde sa ghicim noi ce tip este prasitoarea ta. ....si cu fertilizator...

Stima.

Editat de PINTI
Link spre comentariu

@ Florin 

Cauta un magazin care vinde piese de prasitoare.

Cauta la contacte un numar de telefon.

Le spui tipul de prasitor pe care il ai si ce piesa vrei.

Ei sigur stiu despre ce este vorba si te vor indruma. Eventual iti vor cere poze. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări