Florin berdila Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 domnilor am un prăşitor cam vechi cu 8 secti si cuti de fertilizare si doresc in a ma ajuta cineva cu catalogu pieselor sau manualul respectiv a prasitorului ,va rog mult Link spre comentariu
Florin berdila Postat Ianuarie 16, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 ma ajută cineva cu manualul prasitorului sau catalogu de piese va rog urgent Link spre comentariu
Florin berdila Postat Ianuarie 17, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 chiar nimeni nu stie despre prasitor EFR9 Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 17, 2020 Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 Mie din păcate mi s-a spart globul de cristal și nu ma mai pot uita în el sa vad ce prasitor ai. Parca ai fi prima data pe forum. Dacă nu dai cit mai multe detalii despre ceea ce vrei și la ce utilaj/aparat te referi nu te va ajuta nimeni. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Ianuarie 17, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 domnule am un prasitor dupa un tractor u 650 acest prasitor are o singura emblema EFR9 este un prasitor cu leuri si sageţi care are si fertilizare am nevoie de catalogu de piese sa comand de aceea va rog mult sa ma ajutati Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 17, 2020 Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 (editat) Florin, de ce nu postezi tu pe un forum de agricultura pentru aceasta prasitoare? Aici este un forum de electronica si/sau electrica. Ai cerut date despre motoare, transformatoare, condensatoare, etc. Colegii te-au ajutat pana la..... limita rabdarii. Incepi iar o avalansa de intrebari despre prasitoare "cu leuri si sageti" precum cea cu pastilele cutitelor de strung. De ce nu pui ceva poze. Cum spunea si colegul @sesebe mai sus, de unde sa ghicim noi ce tip este prasitoarea ta. ....si cu fertilizator... Stima. Editat Ianuarie 17, 2020 de PINTI Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 17, 2020 Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 @ Florin Cauta un magazin care vinde piese de prasitoare. Cauta la contacte un numar de telefon. Le spui tipul de prasitor pe care il ai si ce piesa vrei. Ei sigur stiu despre ce este vorba si te vor indruma. Eventual iti vor cere poze. Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 18, 2020 Partajează Postat Ianuarie 18, 2020 Poze cu piesa defecta Link spre comentariu
Florin berdila Postat Ianuarie 18, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2020 domnule Daniels este praşitoru din poza pusa de domnul Zaharia ,deci imi trebuie catalogu pieselor sa manualul respectivului utilaj nimic mai mult Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 18, 2020 Partajează Postat Ianuarie 18, 2020 Daca cel care a produs prasitorul nu a pus la dispozitie un catalog de piese public si il au numai service-urile autorizate? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum