Vizitator Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 Pentru cine nu crede, poza cu mufa tata de retea sau de telefon conectata la mufa mama de retea! :axe: Link spre comentariu
one Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 Nu imi mai da voie sa pun poze pe forum, ca puneam si eu poza cu jackul de microfon bagat in priza.Monitorul in portul serial nu mai incerc.De fapt, si un jack mono se potriveste in unul stereo, nu? Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 one... monitoare EGA sau CGA n-ai mai prins... nu??ei... alea aveau mufe de 9 pini, doar că erau pe invers, aka tată, nu mamă, ca serialele, tocmai ca să nu faci asemenea greşeli.dar cu un gender changer se rezolva "problema"!!! :snakeman: Link spre comentariu
one Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 eu am bagat in serial mufa vga asta cu pini pe 3 randuri deci iti dai seama ca am fortat putin :supz: ia vedeti daca se potriveste si cablul asta: http://www.elforum.info/download.php?id=11756 pare a fi ceva universal... :smt005 ar trebui livrat cu adaptor la orice mufa. Link spre comentariu
aeromania Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 Daca tot este sa fiu offtopic legat de ce a cerut @crexy si ontopic la ce s-a dezvoltat aici legat de cuplarea a RJ11 in RJ45 , am vazut multe companii care folosesc acest stil : folosesc prize duble de retea RJ45 (pentru 100Mb) cu mufarea caracteristica 1,2,3,6 , iar telefonul il baga pe 4,5 la mufa mama RJ45, ambele fiind mufate asa. Mufa tata de retea se sertizeaza normal (pentru siguranta in cazul in care cineva vrea sa foloseasca cablul si la o placa de 1000Mb se scot la un cap firele care ar trebuii sa fie sertizate pe 4 si 5, dar aici se poate face si din patch panel acesta omitere a mufarii). Mufa RJ11 se sertizeaza normal 2 si 3. (vb aici de cazurile simple de folosire a telefoniei, gem telefon extensie care necesita 2 fire nu telefon consola care necesita 4). Introducerea mufei RJ11 in priza RJ45 se face fara pb , sistemul de blocaj este identic si din acest motiv mufa se pozitioneaza exact cu 2,3 pe 4,5. Personal am realizat asemenea tip de retea si pana acum nimeni nu s-a plans de ceva. Incercati ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum