Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Paudio 2xHP-18W sau 1xC18-600LF

Vizitator Shock_4u

Postări Recomandate

Vizitator Shock_4u

As dori sa stiu parerea voastra.Pentru un subwoofeer de putere, care credeti ca ar fi varianta mai buna:2xHP-18W ------> 700W, 4ohmi(conectate in paralel) , 190 euro 1xC18-600LF------>600W, 8ohmi, 185 euroM-am gandit la varianta de horn planar, 2 incinte separate, fiecare cu cate un HP-18W, beneficiez de o crestere de aprox 3dB(cuplajul acustic) DAR, volum f mare, transportabilitate redusa. :( Cealalta varianta ar fi un singur horn planar cu un C18-600LF, volum mai mic (aprox 1/3 din volumul ocupat de 2 incinte cu HP-18W :lol: )Nu stiu ce compromis sa fac :?: Pentru blocul de putere am sa postez la amplificatoare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

3

Top autori în acest subiect

Vizitator Shock_4u

atunci am sa fac 2 subwoofere. Si ce tip de incinta imi recomanzi pentru el: bassreflex, sau horn planar? (ma intereseaza un SPL cat mai mare) sper sa nu fiu off-topic.... :)

Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u

pai cel mai des cu utilizare in interior.... :( la hornul planar mai este si inconvenientul volumului (numai hornul ocupa un volum cel putin cat o incinta bassreflex)si nu stiu exact cam cat ar fi castigul in presiune sonora fata de bassreflex.Eu am 2 scheme de horn planar, dar pentru C18-600LF....

Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u

da te rog sa vad si eu [email protected], si am sa-ti spun cum reactioneaza

Ei, nici un raspuns?

Ce parere ai de schemele pe care ti le-am trimis?

Un prieten si-a facut 2 sub'uri cu C18-600LF dupa acea schema si pot sa spun ca la 300W@30-40Hz este CUTREMUR!!! :twisted:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări