Vizitator Shock_4u Postat Ianuarie 18, 2005 Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 As dori sa stiu parerea voastra.Pentru un subwoofeer de putere, care credeti ca ar fi varianta mai buna:2xHP-18W ------> 700W, 4ohmi(conectate in paralel) , 190 euro 1xC18-600LF------>600W, 8ohmi, 185 euroM-am gandit la varianta de horn planar, 2 incinte separate, fiecare cu cate un HP-18W, beneficiez de o crestere de aprox 3dB(cuplajul acustic) DAR, volum f mare, transportabilitate redusa. :( Cealalta varianta ar fi un singur horn planar cu un C18-600LF, volum mai mic (aprox 1/3 din volumul ocupat de 2 incinte cu HP-18W :lol: )Nu stiu ce compromis sa fac :?: Pentru blocul de putere am sa postez la amplificatoare. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 18, 2005 Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 Recomand 2xHP-18w Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u Postat Ianuarie 18, 2005 Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 atunci am sa fac 2 subwoofere. Si ce tip de incinta imi recomanzi pentru el: bassreflex, sau horn planar? (ma intereseaza un SPL cat mai mare) sper sa nu fiu off-topic.... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 18, 2005 Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 Poti sa faci si horn dar ai grija ca schita sa fie testata pentru ca puse doar asa intr-un horn nu cred ca o sa dea mai bune rezultate decat un bas-reflex Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 18, 2005 Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 Horn planar , clar, dar atentie, daca vrei sa le folosesti in interior, e posibil sa ai probleme cu reflexiile, (ecou puternic)Horn-ul este unidirectional... Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u Postat Ianuarie 18, 2005 Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 pai cel mai des cu utilizare in interior.... :( la hornul planar mai este si inconvenientul volumului (numai hornul ocupa un volum cel putin cat o incinta bassreflex)si nu stiu exact cam cat ar fi castigul in presiune sonora fata de bassreflex.Eu am 2 scheme de horn planar, dar pentru C18-600LF.... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 18, 2005 Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 da te rog sa vad si eu [email protected], si am sa-ti spun cum reactioneaza Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u Postat Ianuarie 18, 2005 Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 ti le-am trimis! Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u Postat Ianuarie 25, 2005 Partajează Postat Ianuarie 25, 2005 da te rog sa vad si eu [email protected], si am sa-ti spun cum reactioneazaEi, nici un raspuns? Ce parere ai de schemele pe care ti le-am trimis? Un prieten si-a facut 2 sub'uri cu C18-600LF dupa acea schema si pot sa spun ca la 300W@30-40Hz este CUTREMUR!!! :twisted: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 25, 2005 Partajează Postat Ianuarie 25, 2005 am raspuns pe MP Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum