vergil Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 Cautand una , am dat peste asta . Ce parere aveti ? Nu inteleg cum selecteaza domeniul de masura . Sau e o minune chinezeasca ca altele . https://www.banggood.com/Upgraded-MUSTOOL-MT99-True-RMS-9999-Counts-Digital-Multimeter-Ultra-large-EBTN-LCD-Screen-3-Line-Display-Fully-Auto-Range-Smart-DMM-p-1506672.html?gmcCountry=US¤cy=USD&createTmp=1&utm_source=google&utm_medium=cpc_ods&utm_content=ruby&utm_campaign=ruby-mca-cdm-pur&ad_id=344608714541&gclid=Cj0KCQiAjfvwBRCkARIsAIqSWlNWIfVMeoA6Je4qtFFdRFFH39jinweFaNTfQy5Vkd4KkBnaGS3sJjkaAsMBEALw_wcB&cur_warehouse=CN Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 am eu o chestie de genul ala, si cu adevarat isi schimba toate domeniile de masura automat. al meu are doar POWER ON/OFF nu are ampermetru in rest... masoara aproape instant, si valorile sunt foarte apropiate de aparatele mult mai scumpe. al meu e un pocket, are cam 5mm grosime, 5cm latime si vreo 10 lungime. e o agenda a fost primul meu aparat de masura, de cand aveam vreo 14 ani. sa mai zic cum mi-a fost cand am trecut pe astea normale unde trebuia selectat ce vreau sa masor. din cauza asta nu imi place vreunul macar fara autorange. te inveti cu binele prea tare. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 Are un microcontroller cu un soft, care face pe rând o serie de determinări, de exemplu prima dată măsoară dacă există o tensiune la borne.Apoi dacă există tensiune, detectează dacă e continuă sau alternativă şi selectează cel mai potrivit domeniu, astfel încât să ai rezoluţia maximă pe acel domeniu.Dacă nu detectează tensiune, verifică dacă la borne e vreo rezistenţă, apoi trece prin aceiaşi paşi de autoscalare.Dacă nu e nici rezistenţă, testează atunci dacă nu e condensator sau diodă, aplicând o tensiune la bornele de măsură şi urmărind dacă se absoarbe un curent, evoluţia lui în timp, etc, etc....iar un releu miniatură comută între modul voltmetru/ohmmetru/ capacimetru şi modul ampermetru. Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 Un prieten are unul identic și e foarte mulțumit de el.... Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 Eu zic ca merita la cat costa. Oricum il vad mai mult ca un gadget decat ca o scula de baza. E bun de purtat in rucsac, masina, etc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 (editat) daca vrei sa-ti comanzi, pun si eu la transport si vreau si eu unul. (0786.607.466) nu ca mi-ar mai trebuii, dar imi place ca jucarie :)) pun pariu ca ar face furori sa aduci pe OLX la vanzare Editat Ianuarie 15, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 Ce transport ? Ca e free shipping catre Romania. Nu stiu de ce ar face furori pe OLX avand in vedere ca oricine poate sa-si comande de pe bangood. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 (editat) dar nu toata lumea vrea sa astepte 30 de zile. mie de exemplu imi piere cheful asteptand si 5 zile. si daca conditiile sunt altele, te rog sa ma informezi. nu sunt deloc la curent cu bangood. stiu doar ca am avut suficiente experiente aiurea cu comenzi din china. practic nu a ajuns niciuna...la mine. ba nu. mint. a ajuns una. cu altceva in cutie...dupa 60 de zile. Editat Ianuarie 15, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 (editat) Al meu a venit de pe Aliexpress după mai puţin de 30 de zile, chiar am fost surprins.Se comportă foarte bine şi măsoară bine, are în plus şi o lanternuţă, detector de tensiune non-contact.Merită cei 20$ daţi pe el din plin ca un aparat de folosit zilnic, dat fiiind că-i uşor de manipulat (practic doar un buton se foloseşte) şi fiabil prin lipsa comutatorului mecanic... Acum apropo de comenzile din China....vă sfătuiesc să citiţi atent părerile cumpărătorilor (rewiew-uri) pentru fiecare vânzător şi alegeţi vânzători cu multe rewiew-uri bune, mai ales la ambalarea produselor sensibile.Eu am primit şi aparate cu display spart, dar atunci deschideţi dispută cu vânzătorul şi vi se returnează toţi banii după ce faceţi dovada (poză reală) că aţi primit aparatul avariat.La fel se întâmplă şi dacă nu primiţi aparatul comandat, deşi atunci în mod sigur e de vină poşta şi sistemul vamal românesc, chinezul trimite întotdeauna marfa rapid, dar se ,,rătăceşte,, prin vamă sau pe la oficiile poştale.Eu recomand urmărirea AWB-ului mărfii şi aşa vedeţi unde a ajuns comanda, astfel vă convingeţi că chinezul chiar a trimis-o din China....eu până acum am avut comenzi întârziate mult, dar au ajuns toate în final.Trebuie să aveţi răbdare, se specifică clar la comenzile ,,free shipping,, că pot dura de la 27 de zile şi până la 60 de zile.... Editat Ianuarie 16, 2020 de validae Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Cele cu transport platit ajung mai repede. La mine media a fost de 2 saptamani, desi conditiile sunt mai elastice, isi iau o marja mai mare. La cele free shiping, faci o economie de 2...3$ dar cu siguranta ai si 2 saptamani (cel putin) peste cele 2 ale celor cu plata. La inceput le vanam si eu, dar pe urma m-am lecuit...moka nu inseamna totdeauna mai bine. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 (editat) Da, dar de multe ori costul transportului depăşeşte pe cel al mărfii.Mă refer în special la ,,mărunţişuri,, şi nu la aparate scumpe...de exemplu dacă plăteam transportul aparatului de mai sus, venea într-o săptămână, dar costa mai mult transportul decât aparatul în sine.Când nu te grăbeşti nu are rost...iar în cazul ăsta n-a fost nicio grabă, l-am cumpărat de curiozitate şi pentru faptul că pare mai fiabil la partea de comutare, la serviciu am unul pe care trebuie să-l ,,frec,, din greu până obţin ,,zero,, la ohhmetru, iar asta mă deranjează cumplit, când măsor rezistenţe de valori mici.... Editat Ianuarie 16, 2020 de validae Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Cele marunte le cumulez, nu dau comanda pt 3 sigurante fuzibile. Din 20$ continut, daca dau 3$ transport nu mi se pare un capat de tara.Invers daca ar fi, nu mai comand. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 (editat) Cum le cumulați pe aliexpress? Personal nu am reușit. Interesant multimetrul ăla dar rămâne totuși o jucărie. Oare cum stă la capitolul baterie ținând cont că iluminatul consuma mai mult că multrmetrul in sine? Am o chinezărie cu afișaj asemănător și e tare enervant că funcția de auto off are o temporizate cam mică (peobabail din cauza consumului) Editat Ianuarie 16, 2020 de Stefan Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Caut vanzator care are oferta mai mare/variata, sau ma cuplez cu alti colegi si iau cantitate mai mare...nu mi se pare asa complicat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Sa faca cineva un group buy si ma bag si eu . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum