Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LCD Sony Bravia model KDL-40V4000

ROBEERT

Postări Recomandate

MAINBOARD/CHASIS: JAE2402-322
SURSA: 1-876-467-11
DISPLAY: LTY400HA06
T-con: FS_HBC2LV2.4 ( vedeti poza aici: https://www.shopjimmy.com/samsung-lj94-02217h-t-con-board.htm ).

DESCRIERE DEFECT: Buna ziua tuturor. Acest TV a venit cu defectul de imagine solarizata. T-conul nu este echipat cu batranul AS15G. Are alte ciudatenii de integrate. Rog sa mi se dea o solutie de reparare a acestui tip de T-con pana la inlocuirea acestuia.

Multumesc. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

4

• adrianvmx

1

• profimex

1

Top autori în acest subiect

1 oră în urmă, ROBEERT a spus:

MAINBOARD/CHASIS: JAE2402-322
SURSA: 1-876-467-11
DISPLAY: LTY400HA06
T-con: FS_HBC2LV2.4 ( vedeti poza aici: https://www.shopjimmy.com/samsung-lj94-02217h-t-con-board.htm ).

DESCRIERE DEFECT: Buna ziua tuturor. Acest TV a venit cu defectul de imagine solarizata. T-conul nu este echipat cu batranul AS15G. Are alte ciudatenii de integrate. Rog sa mi se dea o solutie de reparare a acestui tip de T-con pana la inlocuirea acestuia.

Multumesc. 

isl24007

Link spre comentariu
Acum 5 minute, profimex a spus:

isl24007

Exact. O sa-l caut sa-l cumpar. Tocmai ce am frunzarit PDF-ul acestul integrat si intr-adevar, acesta este corectorul gamma. 

Link spre comentariu
La 15.01.2020 la 22:17, ROBEERT a spus:

Am mai gasit in urmatorul link niste discutii: 

O sa incerc sa intru in meniul service sa vad setarile panelului.

La mine a functionat prin setarea ecranului din service mode dar...dupa o perioada de cca. 3 luni  televizorul s a intors cu aceeasi problema .Am setat din nou si vad ca nu s a mai intors iar clientul imi este vecin si ma informa daca se intampla ceva . 

Link spre comentariu

Buna ziua tuturor. TV abandonat. Clientul nu mi-a adus telecomanda si nu am mai avut timp sa programez telecomanda mea deoarece a venit astazi la prima ora si l-a luat si la prima ghena de gunoi l-a lasat. Cica " mi-am luat altul ".

Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări