Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme toshiba 55v6863dg

bogdicy

Postări Recomandate

Vad ca ma si jicnesti acuma.... 

Miercuri la 22 mi-ai spus asta Nu se rezolva nicio problema, trebuie sa descarci pe stick niste fisiere din tv pentru setari display cu un folder gol pus pe stick si cu denumirea "downloadpq.mb130", astea le descarci din placa de toshiba 55v6863dg, dupa asta postezi aici fisierele descarcate cu folderul "downloadpq.mb130" si iti spun mai departe care fisiere trebuiesc puse pe stick pentru setarea displayului.

Scrie clar ca din placa toshiba, acumimi zici ca imi este mie greu sa inteleg... 

Ok

Multumesc pentru tot. 

Dacama poate ajuta altci eva va multumesc

O sa mai incerc sa schimb epromul de pe o placa pe alta, cred ca asta este solutia. 

Multumeac si consider ca am fost destulde civilizat, aviz admin site. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdicy

11

• Costica Tv

7

• Marian Roman

3

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

2 hours ago, bogdicy said:

Miercuri la 22 mi-ai spus asta Nu se rezolva nicio problema, trebuie sa descarci pe stick niste fisiere din tv pentru setari display cu un folder gol pus pe stick si cu denumirea "downloadpq.mb130", astea le descarci din placa de toshiba 55v6863dg, dupa asta postezi aici fisierele descarcate cu folderul "downloadpq.mb130" si iti spun mai departe care fisiere trebuiesc puse pe stick pentru setarea displayului.

Scrie clar ca din placa toshiba, acumimi zici ca imi este mie greu sa inteleg... 

Ok

Multumesc pentru tot. 

O sa mai incerc sa schimb epromul de pe o placa pe alta, cred ca asta este solutia. 

Probabil ca ai trecut peste postarea aceasta prea repede si nu ai citit.....https://www.elforum.info/topic/141177-probleme-toshiba-55v6863dg/?do=findComment&comment=1851228

Ce ti-am spus eu sa descarci atunci din placa de Tosiba, a fost ca sa poti seta alt tip de panel la placa de Hitachi cu cele doua fisiere puse in folderul "pq" pe care ti l-am trimis, acum ti-am spus sa descarci fisierele din placa de Hitachi sau sa faci o poza cu meniul de service, ca sa vad si eu daca sa schimbat panelul la placa de Hitachi dupa ce ai inlocuit in tv cele doua fisiere din folderul "pq" pe care ti l-am dat eu, daca nu este acest ecran VES550QNYL-2D-N01 in meniul de service la placa de Hitachi si este alt tip de panel, inseamna ca cele doua fisiere din folderul "pq' nu au fost inlocuite in tv, pentru inlocuirea celor doua fisiere mai era o metoda sigura, dar nu mai spun nimic, sa te ajute cine-o vrea, ca daca vrea omul sa va ajute, repede luati foc....:qetrwe

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
7 hours ago, bogdicy said:

Nu mi se pare corect atitudinea ta. Oricum mersi. Cred ca se putea rezolva mult mai repede si mai clar. Zi buna. Revin dupa ce o sa scriu si epromul spi. 

Eu zic ca atitudinea ta nu e corecta fata de forum si colegi, ca umbli cu minciuni.

Aici in acest topic in prima postare ai spus asa: "Doresc sa inlocuiesc placa de baza cu una de pe un Hitachi 55hk6w64 ( am aceasta placa functionala) ."  https://www.elforum.info/topic/141177-probleme-toshiba-55v6863dg/

Aici in acest topic ai spus ca placa de Hitachi 55" e defecta,  "Am o placa care clipeste ledul incontinuu."

https://www.elforum.info/topic/136160-profile-vestel-lcd-de-reparare-17mbxx/?do=findComment&comment=1848815

https://www.elforum.info/topic/136160-profile-vestel-lcd-de-reparare-17mbxx/?do=findComment&comment=1848831

Deci tv-ul Hitachi 55hk6w64 este defect, de aceia nu ai vrut sa faci poza la el cu imaginea de service sau sa salvezi profilele din el asa cum ti-am cerut.

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Eu cred ca nu intrpegi limba romana, si in loc sa ajuti mai milt incurci.... 

Am zis ca am o placa de hitachi care licare ledul in continuu si una 17mb130s functionala din care doresc sa scot softul de pe usb.. Am fost rugat sa deschid alt topic si asta am facut. 

O sa vin maine cu poze si cu placa de toshiba fizic si menu si cu cea de hitachi si menu service, nu pot lasa copilul fara tv sa fac prea multe teste... Fac cate puyin pe fiecare zi. 

Link spre comentariu
32 minutes ago, bogdicy said:

Eu cred ca nu intrpegi limba romana, si in loc sa ajuti mai milt incurci.... 

Am zis ca am o placa de hitachi care licare ledul in continuu si una 17mb130s functionala din care doresc sa scot softul de pe usb.. Am fost rugat sa deschid alt topic si asta am facut. 

O sa vin maine cu poze si cu placa de toshiba fizic si menu si cu cea de hitachi si menu service, nu pot lasa copilul fara tv sa fac prea multe teste... Fac cate puyin pe fiecare zi. 

Se vede clar din postarile tale ca nu ai dreptate, acum vrei sa ne si prostesti ?!?, fiecare sa traga concluzii....Spi-ul MX25L1605 degeaba o sal schimbi ca nu rezolvi nimic, practic ar trebui nandul  MT29F4G08ABAEA (softul) schimbat de la Toshiba la Hitachi, ca in nand sunt setarile de panel, dar daca zici ca la Toshiba dispare imaginea pe programele HD, inseamna ca softul din nand e corupt si nu faci nimic cu inlocuirea lui....

E ultima mea postare in acest topic, nu o sa te mai "incurc" deloc...as fi vrut sa te ajut pana la capat, ca am rezolvat destule tv vestel cu MB130, dar nu meriti....Am spus demult intrun topic mai vechi, ca useri care nu au nici macar locatia la profil trecuta, astia nu merita ajutati cu nimic si se pare ca am avut dreptate......

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 50 minute, Costica Tv a spus:

Se vede clar din postarile tale ca nu ai dreptate, acum vrei sa ne si prostesti ?!?, fiecare sa traga concluzii....Spi-ul MX25L1605 degeaba o sal schimbi ca nu rezolvi nimic, practic ar trebui nandul  MT29F4G08ABAEA (softul) schimbat de la Toshiba la Hitachi, ca in nand sunt setarile de panel, dar daca zici ca la Toshiba dispare imaginea pe programele HD, inseamna ca softul din nand e corupt si nu faci nimic cu inlocuirea lui....

E ultima mea postare in acest topic, nu o sa te mai "incurc" deloc...as fi vrut sa te ajut pana la capat, ca am rezolvat destule tv vestel cu MB130, dar nu meriti....Am spus demult intrun topic mai vechi, ca useri care nu au nici macar locatia la profil trecuta, astia nu merita ajutati cu nimic si se pare ca am avut dreptate......

Prietene lasal in pace ca nustie ce face, cel mai bine sa se duca cu el la service, cind il va strica mai rau o sa cumpere unul nou ca doar vorba aia, are balta peste, in acest secol daca ajuti pe cineva iti da cu bata in cap in loc sa-ti multumeasca

Link spre comentariu
La 18.01.2020 la 20:56, bogdicy a spus:

Ok

Multumesc pentru tot. 

la cât eşti de nesimţit mă mir că ţi-a mai răspuns cineva. cu o astfel de atitudine faţă de persoanele care au ceva ani grei în ale reparaţiilor, te mai aştepţi să  fii ajutat. cel mai indicat este să duci matale măgăoaia la cineva care se pricepe.

Link spre comentariu

Va rog cititi de la inceput cine a vb neadecvat de la inceput ... ( vad ca tie greu sa intelegi , esti mincinos ... ) .

Eu am facut exact ce mi s-a spus sa fac , am venit cu informatiile cerute ...

Dintr-o neintelegere de exprimare vad ca s-a deviat discutia ...

Se pote inchide topicul ... 

O sa vin cu rezolvarea cazului cat mai curant . 

Multumesc elforum.

Link spre comentariu
Acum 10 minute, bogdicy a spus:

Va rog cititi de la inceput cine a vb neadecvat de la inceput ... ( vad ca tie greu sa intelegi , esti mincinos ... ) .

Eu am facut exact ce mi s-a spus sa fac , am venit cu informatiile cerute ...

Dintr-o neintelegere de exprimare vad ca s-a deviat discutia ...

Se pote inchide topicul ... 

O sa vin cu rezolvarea cazului cat mai curant . 

Multumesc elforum.

ţie ţi-e greu să înţelegi!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări