Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Protecție difuzoarelor împotriva curentului continuu

Alex Ianis

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alex Ianis

7

• sesebe

4

• catalin004

3

• UDAR

2

Ti-am zis sa scoti T4..macar sa vezi daca iti merge amplificatorul (comparatorul)...ct T4 scos unesti pinii 2 si 3 (cu varful surubelniteti) si vezi daca cupleaza/decupleaza releul...apoi faci restul masuratorilor...

Editat de catalin004
Link spre comentariu
Acum 2 ore, catalin004 a spus:

Ti-am zis sa scoti T4..macar sa vezi daca iti merge amplificatorul (comparatorul)...ct T4 scos unesti pinii 2 si 3 (cu varful surubelniteti) si vezi daca cupleaza/decupleaza releul...apoi faci restul masuratorilor...

Lam scos și tot  așa,dar nu am scurtcircuitat pinul 2 și 3.O sa fac cum mi-ați spus și am să vă spun dacă cuplează/decuplează releul

1 oră în urmă, modoran a spus:

Dar montajul in sine l-ai alimentat cu tensiune dubla +12V, -12V si masa ?

Lam alimentat de la un încărcător de leptop care scoate mai multe tensiunii inclusiv 12V. Vreau sa spun că alimentarea nu are masă

Editat de Alex Ianis
Link spre comentariu
Acum 20 minute, Alex Ianis a spus:

Lam alimentat de la un încărcător de leptop care scoate mai multe tensiunii inclusiv 12V. Vreau sa spun că alimentarea nu are masă

Asta e un topic la misto.

Pe bune ? Ce mai conteaza aia 12V cu minus ? Tre sa mearga si fara astia.

Link spre comentariu

Daca nu ai alimentare diferentiala nu merge...curentul(tensiunea) la iesire poate fi de altfel pozitiva sau negativa fata de acel GND al amplificatorului...

Editat de catalin004
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări