Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un alt amplificator SET 300b

klauss00

Postări Recomandate

Trecut-au anii, pardon anul mai bine zis si eu timp nu mi-am gasit sa mai termin acest proiect, macar am strans componentele necesare. Totusi tuburile finale nu le-am luat. Variante ar fi Linlai Global 300B-T2 sau Psvane 300B T-MkII

Link spre comentariu

Stiti cum este, componentele trebuie lasate sa se armonizeze cu mediul inconjurator, asa scria japonezul acela meserias, Dumnezeu sa-l ierte. Mie mi-a luat trei ani de invatat, cercetat, testat si construit la ultimul amplificator. Mai urmeaza doua si un preu cu tuburi pentru magnetofon, nu ma grabesc. 

Spor!

Link spre comentariu

Pana la urma am comandat Psvane T MkII

psvane-300b-tii-mark-ii-pair-of-tubes-hi-fi-serie-paired.jpg

Inca nu sunt hotarat care din scheme sa o folosec dar PSF 300b va fi 400V 60mA -87V. Alimentare cu 866a si filtrare LCLC

scha.gif

se_sch.gif

Editat de klauss00
Link spre comentariu

Mi-au ajuns tuburile, luate la mana par bine lucrate si de calitate, grila e aurita la fel ca si pinii 

IMG_1041.jpg

IMG_1043.jpg

.

IMG_1044.jpg

IMG_1046.jpg

.

IMG_1047.jpg

coating-ul din interiorul balonului de sticla este perfect opac, spre deosebire de anumite variante de Shuguang sau Psvane treasure vandute pe site-uri dibioase care este semiopac in lumina puternica

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări