Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv led Philips 46PFL4528T/12 sasiu TPM10.1E

mercenarx

Postări Recomandate

am incercat cu softul pentru stick , si acum nu se mai aprinde ledul deloc , practic e mort.

stick in slot 1 , apoi ok telec , si alimentat la retea. 

a aparut pe display   "UPGRADE SOFTWARE IN PROGRESS..." , si cam atat... a ramas mort.

cred ca numai o resoftare ips mai resusciteaza tv-ul asta...

Link spre comentariu
2 hours ago, mercenarx said:

am incercat cu softul pentru stick , si acum nu se mai aprinde ledul deloc , practic e mort.

stick in slot 1 , apoi ok telec , si alimentat la retea. 

a aparut pe display   "UPGRADE SOFTWARE IN PROGRESS..." , si cam atat... a ramas mort.

cred ca numai o resoftare ips mai resusciteaza tv-ul asta...

Am dumpurile (ok testate) de la eeprom U409=24C128 si nand  U4051= K9F4G08U0D (TC58NVG2S3ETAI0) exact pentru placa ta 715G5713-M0E-000-005K(WK 1239), daca ai programator pentru nand tsop48 iti trimit dumpurile sa rezolvi tv-ul

Vezi ca nandul tsop48 e pe spatele placi si eepromul parca tot pe spatele placi tin minte.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Am si eu nevoie, diferenta e ca tv ul meu e de 40" ;40PFL4508H/12 ecran lta400hf300 001, se restarteaza, apare logo ,  dupa hdmi si restart

Asi incerca cu soft usb in prima faza

Link spre comentariu
Acum 10 ore, pistilaci a spus:

Am si eu nevoie, diferenta e ca tv ul meu e de 40" ;40PFL4508H/12 ecran lta400hf300 001, se restarteaza, apare logo ,  dupa hdmi si restart

Asi incerca cu soft usb in prima faza

la o simpla cautare pe goog cu 40PFL4508H/12 dupå care asistentå produs se gaseste softul ,nu stiu de ce pentru unii ,pare asa greu så gasesti un soft la Philips?

https://www.philips.ro/c-p/40PFL4508H_12/4000-series-smart-led-tv-3d-ultrasubtire-cu-pixel-plus-hd/support

dupå care redenumit in upgrade_loader daca nu booteaza

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări