Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv led Philips 46PFL4528T/12 sasiu TPM10.1E

mercenarx

Postări Recomandate

salutare , am pe masa tv-ul din titlu cu defect de software (cred)

apare sigla Philips , apoi ultimul program pe care a functionat , sta asa vreo 20 secunde si secventa se reia : practic se restarteaza , dar trece de logo..

mainboard:  715G5713-MOE-000-005K

panel : LTA460HJ18-001

am inteles ca se poate cu EmptyBurn + softul de pe site-ul Philips pt acest model ,copiate in radacina stick usb

mai exact cum se face , fiindca tv-ul asta nu are joystick , ci butoane keyboard (ch+, ch-, vol+, vol- , etc..)

se pune stick in port usb , se tine apasat ch- , si se introduce stecherul in priza?

sau alta metoda de resuscitare?

thx

Editat de mercenarx
Link spre comentariu

ok , am sa incerc maine , fiindca este tv-ul unui prieten, si vreau sa fac procedura cu el de fata...

just in case...

se pot intampla tot felul de minunatii : nu mai booteaza , freeze total , etc, etc.

emmc pinout nu am gasit pentru modelul asta..

multumesc.

Editat de mercenarx
Link spre comentariu
Acum 3 minute, yokoono a spus:

Anunta-l ca poate aparea si o alarma Key fail pe care nu o mai poti scoate de pe ecran.

Mai este o varianta de Empty burn. Dar tot cu tasta de power. Se pun pe stick doar cele 3 fisiere:

https://files.fm/u/jxmth43e

ok , am inteles. parca nu mai merge nici cardul CI in cazul asta?

cu care ar fi mai indicat sa incerc primul? se pun doar cele 3 fisiere , fara soft fabricant , corect?

tipul asta zice ca softul ar trebui pus intr-un folder numit upgrades , si nu in radacina stick. ce zici?

Link spre comentariu

Cred ca glumiti ...

Empty Burn la TMP10 ?

Voi stiti despre ce vorbiti ?

Empty Burn este doar pentru main-urile echipate cu procesoare Novatek , adica TPN si este lansat doar de la TPN15 inclusiv in sus

Yokoono , studiaza putin , am vazut ca esti activ pe mai multe forumuri inclusiv la turci , dar nu posta doar ca sa postezi

ptr TPM 10 este pkg :

https://we.tl/t-Pd04IVoayv

parola - piesetv

Link spre comentariu

Tavi draga, stim ca daca este nevoie de un soft trebuie sa cumparam cd-ul cu softuri de la tine. Eu i-am dat omului softul pentru ca l-a cerut. A scris ca a studiat si problema si este ce trebuie. Daca stiai ca ceva nu este in regula trebuia sa postezi de la inceput si sa-l servesti pe om cu ceea ce este necesar. Asta daca doreai sa ajuti nu sa vinzi.

Editat de yokoono
Link spre comentariu

Tu ai inteles ceva din ce am scris ?

Ce ai ?

Nu intelegi ca nu poate sa mearga soft de TPN15 la TPM10 ?

Vrei sa ii faci rau colegului care a cerut softul ?

Frustrati sunt unii frate .. prefera sa mearga asa in continuare doar sa nu recunoasca ca au facut o prostie

Nu e el de vina ca habar nu are despre ce e vorba , de vina sunt ceilalti , cum as fi eu care vand ceva altcuiva ..

Te doare mintea cand vezi asa ceva ...

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Tavi a spus:

Cred ca glumiti ...

Empty Burn la TMP10 ?

La TPM10.1 ... de fapt se vede clar ca la el s-a referit d-l Tavi atat din atasament, cat si din postarea urmatoare.

Link spre comentariu
La 13.01.2020 la 11:26, Tavi a spus:

Cred ca glumiti ...

Empty Burn la TMP10 ?

Voi stiti despre ce vorbiti ?

Empty Burn este doar pentru main-urile echipate cu procesoare Novatek , adica TPN si este lansat doar de la TPN15 inclusiv in sus

Yokoono , studiaza putin , am vazut ca esti activ pe mai multe forumuri inclusiv la turci , dar nu posta doar ca sa postezi

ptr TPM 10 este pkg :

https://we.tl/t-Pd04IVoayv

parola - piesetv

Tavi , poti posta din nou link-ul , fiinca este sters la acest moment..

inca sunt interesat de resuscitarea tv-ului cu pricina.

multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări