Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta subwoofer

Andrew91

Postări Recomandate

Acum 41 minute, daniel_2004 a spus:

Ăla e bandpass și e greu de nimerit... Isobaricul e ca un bass reflex doar că difuzoarele sunt puse unul în spatele altuia. O să ajung acasă și o să-ți arăt despre ce e vorba.

Ok, vreau doar o cutie mai usor de facut si cu rezultate bune, nu vreau ceva next level sa spun asa. 

Link spre comentariu

N-am apucat să fac o simulare clară dar din ce văd așa la prima vedere difuzorul ăla ar fi recomandat pentru incintă închisă...

O să încerc totuși într-un program de simulări să vedem ce iese.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, daniel_2004 a spus:

N-am apucat să fac o simulare clară dar din ce văd așa la prima vedere difuzorul ăla ar fi recomandat pentru incintă închisă...

O să încerc totuși într-un program de simulări să vedem ce iese.

Daca reusesti sa faci o incinta pentru specificatiile lui, tot respectul.

Link spre comentariu

Cu scuzele de rigoare pentru întârziere revin cu ceva. Am simulat o incintă isobarică pentru difuzoarele tale. Pe hârtie arată binișor... Ai un plus de 5 db în partea de joase (la 40 Hz). Incinta va fi ceva de genul 600x400x400 (ca să încapă în mașină) și acordată la aproximativ 35 Hz printr-un port de bas cu diametru de 96mm și lungime de 140 (îmi dai pm și îți spun de unde să-l iei dacă nu te descurci).

Screenshot_20200121-154135__01.jpg

Link spre comentariu

* (port de bas cu diametru de 96mm și lungime de 140 (îmi dai pm și îți spun de unde să-l iei dacă nu te descurci).*

Pt încercări merge o cutie de chipsuri Pringles, aia lunga, chiar poți tăia câte un pic pt găsit lungimea optima...... :scarpin   

Link spre comentariu
Acum 2 ore, daniel_2004 a spus:

Cu scuzele de rigoare pentru întârziere revin cu ceva. Am simulat o incintă isobarică pentru difuzoarele tale. Pe hârtie arată binișor... Ai un plus de 5 db în partea de joase (la 40 Hz). Incinta va fi ceva de genul 600x400x400 (ca să încapă în mașină) și acordată la aproximativ 35 Hz printr-un port de bas cu diametru de 96mm și lungime de 140 (îmi dai pm și îți spun de unde să-l iei dacă nu te descurci).

Screenshot_20200121-154135__01.jpg

Suna tare bine, vreau sa vorbim in privat. Pe ce sa vorbim? Pe forum nu pot sa iti las mesaj.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări