Andrew91 Postat Ianuarie 18, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2020 Acum 41 minute, daniel_2004 a spus: Ăla e bandpass și e greu de nimerit... Isobaricul e ca un bass reflex doar că difuzoarele sunt puse unul în spatele altuia. O să ajung acasă și o să-ți arăt despre ce e vorba. Ok, vreau doar o cutie mai usor de facut si cu rezultate bune, nu vreau ceva next level sa spun asa. Link spre comentariu
daniel_2004 Postat Ianuarie 20, 2020 Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 N-am apucat să fac o simulare clară dar din ce văd așa la prima vedere difuzorul ăla ar fi recomandat pentru incintă închisă... O să încerc totuși într-un program de simulări să vedem ce iese. Link spre comentariu
Andrew91 Postat Ianuarie 20, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Acum 5 ore, daniel_2004 a spus: N-am apucat să fac o simulare clară dar din ce văd așa la prima vedere difuzorul ăla ar fi recomandat pentru incintă închisă... O să încerc totuși într-un program de simulări să vedem ce iese. Daca reusesti sa faci o incinta pentru specificatiile lui, tot respectul. Link spre comentariu
daniel_2004 Postat Ianuarie 21, 2020 Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 Cu scuzele de rigoare pentru întârziere revin cu ceva. Am simulat o incintă isobarică pentru difuzoarele tale. Pe hârtie arată binișor... Ai un plus de 5 db în partea de joase (la 40 Hz). Incinta va fi ceva de genul 600x400x400 (ca să încapă în mașină) și acordată la aproximativ 35 Hz printr-un port de bas cu diametru de 96mm și lungime de 140 (îmi dai pm și îți spun de unde să-l iei dacă nu te descurci). Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 21, 2020 Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 * (port de bas cu diametru de 96mm și lungime de 140 (îmi dai pm și îți spun de unde să-l iei dacă nu te descurci).* Pt încercări merge o cutie de chipsuri Pringles, aia lunga, chiar poți tăia câte un pic pt găsit lungimea optima...... Link spre comentariu
daniel_2004 Postat Ianuarie 21, 2020 Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 Sau mai bine folosește ceva de genul: https://www.partysound.ro/audio/accesorii-boxe/hornuri-tuburi-bas-reflex/bass-reflex-tube-stage-line-br-100hp/23146 Așa cum ar fi frumos și ar ieși mai bine... Link spre comentariu
Andrew91 Postat Ianuarie 21, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 Acum 2 ore, daniel_2004 a spus: Cu scuzele de rigoare pentru întârziere revin cu ceva. Am simulat o incintă isobarică pentru difuzoarele tale. Pe hârtie arată binișor... Ai un plus de 5 db în partea de joase (la 40 Hz). Incinta va fi ceva de genul 600x400x400 (ca să încapă în mașină) și acordată la aproximativ 35 Hz printr-un port de bas cu diametru de 96mm și lungime de 140 (îmi dai pm și îți spun de unde să-l iei dacă nu te descurci). Suna tare bine, vreau sa vorbim in privat. Pe ce sa vorbim? Pe forum nu pot sa iti las mesaj. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum