Vizitator Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Deci concluzia care ar putea fi ca pentru un raspuns bun nu este nevoie de reactie negativa globala ci doar de un transformator bun iar acesta cu care a fost echipat acest amplificator in mod sigur ar putea participa la acest test facut in bucla deschisa http://www.one-electron.com/Projects/Trans_Tests.html Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Cam ce pret ar avea un asemenea traf? Link spre comentariu
Dorin Bodea Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Acum 1 minut, adrian_pic a spus: Cam ce pret ar avea un asemenea traf? De ce te intereseaza, monsher?! Ca sa poti dupa aia sa propagi pe forum ca unii au interese economice? Ca ai facut asta, nu o data... @popa marius ... sau intre, format generos in fier si reactie mai slaba... Link spre comentariu
romicap Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Acum 2 minute, popa marius a spus: Deci concluzia care ar putea fi ca pentru un raspuns bun nu este nevoie de reactie negativa globala ci doar de un transformator bun iar acesta cu care a fost echipat acest amplificator in mod sigur ar putea participa la acest test facut in bucla deschisa http://www.one-electron.com/Projects/Trans_Tests.html Cam asta este tendinta in lumea lampilor , fara bucla inchisa, ca sa nu mai vorbim de - jde reactii care mai de care ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 (editat) Acum 2 ore, valderama a spus: Cine are experiență înțelege că înclinarea palierelor este dată preponderent de cele două cuplaje capacitive din schemă. Altfel spus transformatorul de ieșire(cuplajul inductiv) susține fără probleme pe durata de 12,5ms palierul sqw și introduce o cădere nesemnificativă palier aș spune chiar imperceptibilă , răspunsul OT sqw-40Hz (cfg.SE) este atât de bun încât poate fi catadicsit incredibil (nu mă așteptam să văd o astfel de oscilogramă sqw 40Hz cfg SE în buclă deschisă schema dată, analizez de peste 40 de ani răspunsul amplificatoarelor finale audio la sqw frecvență joasă). De-asemeni cine știe să calculeze atenuarea pentru sqw-40Hz(situația dată) poate constata că nu prea există atenuare în ciuda celor trei cuplaje din amplificator (două capacitive și unul inductiv). Mai precis Niculian poate măsura puterea la ieșire pentru aceeași amplitudine sqw la intrare 40Hz respectiv 1Khz și va găsi o diferență nesemnificativă ! în conformitate situația expusă. Hai să mă exprim mai clar (în românește). Atenuarea în putere de mai sus 40Hz-sqw dacă ne raportăm la 1KHz grosso-modo este circa - 0,25db , atenție estimarea include toate cele trei cuplaje (evident estimarea ține și de rezoluția imagini).De remarcat puterea în sarcină, presupunând o sarcină de 8Ω. Dacă răspunsul ăsta 40Hz-sqw se regăsește pe o sarcină de 8Ω intră în discuție doar 1,53W , clar da ?(atenuarea în putere pentru această situație estimată mai precis -0,22db...). Până la 8W în sarcină ar mai fi ceva de împins (la 8W devenea super-interesant ! răspunsul pentru 40Hz-sqw). Editat Aprilie 30, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Deja amplificatorul este in cutia lui si se pregateste echiparea panourilor fata/spate Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 (editat) Acum 45 minute, Dorin Bodea a spus: De ce te intereseaza, monsher?! Ca sa poti dupa aia sa propagi pe forum ca unii au interese economice? Ca ai facut asta, nu o data... niculian nu vinde! Chiar nici nu posteaza vreun mesaj desi este inregistrat de mult timp! Deci pot intreba orice. Tu ai vandut, deci tu ai interese comerciale => nu te pot intreba de pret. P.S. L-am intrebat si pe @Toader cat a dat pe trafurile de la Dyscus pentru ca Dyscus vinde in afara forumului. Editat Aprilie 30, 2020 de adrian_pic Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 In faza de testare acest amplificator a fost incercat cu trei transformatoare, prima data cu un dublu C-core facut de mine apoi cu unul de 14cm* si ultima versiune este cel care se vede in poze cu sectiunea de 20cm* ambele facute de @niculian ,tolele de calitate asociate cu rezistenta interna redusa a tubului 300b au dus la aceste rezultate Link spre comentariu
Dorin Bodea Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 (editat) Acum 24 minute, adrian_pic a spus: niculian nu vinde! Deci pot intreba orice. Tu ai vandut, deci tu ai interese comerciale => nu te pot intreba de pret. P.S. L-am intrebat si pe @Toader cat a dat pe trafurile de la Dyscus pentru ca Dyscus vinde in afara forumului. ... iar tu esti ala - clasic altminteri - cu capra vecinului! Tu ai face reclama la orice produs de peste granita numa' sa nu vinda unul de pe forum. Adica eu sau oricare altul de pe aici care ne stoarcem creierii si ne pierdem zilele in tot felul de teste, care mai de care mai paguboase, nu avem voie sa vindem ca vine ciuri-buri si ne acuza de conflict de interese! Pai cumpara de afara, desteptule, la pret de "afara"! Vad ca ai mai pus si un PS care-mi intareste cu virf si indesat ce am spus! Adica Dyscus este OK ca vinde inafara forumului (cum o mai fi si asta?!) si eu sau altul nu sintem OK ca vindem pe forum (cum o mai fi si asta?!) - Macar realizezi in ce fractura logica te afli?! Editat Aprilie 30, 2020 de Dorin Bodea Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Acum 49 minute, Dorin Bodea a spus: De ce te intereseaza, monsher?! Ca sa poti dupa aia sa propagi pe forum ca unii au interese economice? Ca ai facut asta, nu o data... @popa marius ... sau intre, format generos in fier si reactie mai slaba... Inainte sa intrebe de pret, era interesat de datele trafului...:)..probabil vroia sa le vanda.. Asta e in stare sa posteze pe diyaudio cum ca face unul in Romania trafuri pt 300B la nu stiu ce pret. Mah, dom' injiner, de la Iasi....vezi-ti de thread_urile de scandal de la Bodega si lasa-ne...nu mai baga batul pintre gard...gasesti dracu pe unul care te cauta in real si-ti rupe oasele. Nu te juca cu chestii din astea, vezi-ti de treaba ta. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 (editat) Tu vrei sa vinzi dar in stilul tau. Daca tie ti se pare normal cum ai "tratat" cu @victordascalescu54 de ce te miri ca nu ai clienti? Iti era greu sa spui din prima: pot sa iti fac eu trafurile contra unui cost de x lei. Trafurile ar urma sa aiba CAM urmatorii parametri (ca nici din fabrica nu ies doua trafuri identice). Omul cantarea oferta ta si dadea un raspuns. Acum 11 minute, der_doktor a spus: Inainte sa intrebe de pret, era interesat de datele trafului...:)..probabil vroia sa le vanda.. Asta e in stare sa posteze pe diyaudio cum ca face unul in Romania trafuri pt 300B la nu stiu ce pret. Mah, dom' injiner, de la Iasi....vezi-ti de thread_urile de scandal de la Bodega si lasa-ne...nu mai baga batul pintre gard...gasesti dracu pe unul care te cauta in real si-ti rupe oasele. Nu te juca cu chestii din astea, vezi-ti de treaba ta. Daca ma vezi in fizic .... iti dai seama ca aberezi. Am grija de corpul meu ca sa pot descuraja de la distanta prostii!! In decursul timpului DOAR AM CUMPARAT trafuri. P.S. De fiecare data cand postezi si esti complet off topic ca acum ai sa ai un nu-mi place de la mine. Astept sa imi vina portia zilnica de nu-mi place sa le folosesc. Editat Aprilie 30, 2020 de adrian_pic Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Acum 6 minute, adrian_pic a spus: Tu vrei sa vinzi dar in stilul tau. Daca tie ti se pare normal cum ai "tratat" cu @victordascalescu54 de ce te miri ca nu ai clienti? Iti era greu sa spui din prima: pot sa iti fac eu trafurile contra unui cost de x lei. Trafurile ar urma sa aiba CAM urmatorii parametri (ca nici din fabrica nu ies doua trafuri identice). Omul cantarea oferta ta si dadea un raspuns. Daca ma vezi in fizic .... iti dai seama ca aberezi. Am grija de corpul meu ca sa pot descuraja de la distanta prostii!! In decursul timpului DOAR AM CUMPARAT trafuri. Mai bine ai avea grija de mintea ta. Link spre comentariu
Dorin Bodea Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 (editat) Acum 55 minute, adrian_pic a spus: Tu vrei sa vinzi dar in stilul tau. Daca tie ti se pare normal cum ai "tratat" cu @victordascalescu54 de ce te miri ca nu ai clienti? Iti era greu sa spui din prima: pot sa iti fac eu trafurile contra unui cost de x lei. Trafurile ar urma sa aiba CAM urmatorii parametri (ca nici din fabrica nu ies doua trafuri identice). Omul cantarea oferta ta si dadea un raspuns. N-am tratat nimic cu userul mentionat, l-am invatat una-alta (pe el si pe tine si pe altii) ca a cerut ajutor si i-am demonstrat ca are optiuni si in tara, chestie pe care sint convins ca n-o intelegi! Pot sa-ti garantez ca n-o sa-i vind nici macar un capat de sirma, interventia mea a fost dezinteresata in acest caz specific! PS. Sistematic tulburi apele prin sectiunea asta de ani de zile fara sa fi prezentat nici pina azi vreo lucrare de-a ta (poate sa fie si cu trafuri cumparate de afara). Chiar nu inteleg ce obraz ai sa faci chestia asta... ... inteleg ca esti mare "star" pe la bodega (pe unde nu calc, macar pe forum... ) de ce nu te limitezi la aceasta "cariera", onorabila dealtfel?! Editat Aprilie 30, 2020 de Dorin Bodea Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Acum 1 oră, valderama a spus: Hai să mă exprim mai clar (în românește). Atenuarea în putere de mai sus 40Hz-sqw dacă ne raportăm la 1KHz grosso-modo este circa - 0,25db , atenție estimarea include toate cele trei cuplaje (evident estimarea ține și de rezoluția imagini).De remarcat puterea în sarcină, presupunând o sarcină de 8Ω. Dacă răspunsul ăsta 40Hz-sqw se regăsește pe o sarcină de 8Ω intră în discuție doar 1,53W , clar da ?(atenuarea în putere pentru această situație estimată mai precis -0,22db). Până la 8W în sarcină ar mai fi ceva de împins (la 8W devenea super-interesant ! răspunsul pentru 40Hz-sqw). Masurata puterea de 8w cu sinus la 40Hz fata de 1Khz atanuarea de putere in niciun caz nu a fost mai mare de 0,2- 0,3w vizualizata pe scala wattmetrului si acesta are o liniaritate foarte buna de la 10Hz-80Khz Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 (editat) Domnule habar nu aveam ce atenuare ai măsurat la 8W sinus... (nu văd o imagine concludentă). Văd ce se prezintă concludent (40Hz-sqw )și presupun sarcina dispusă în secundar OT 8Ω . Așadar ce putere în sarcină vezi aici ? poftim (dacă știi să vezi) , precizează sarcina ! Editat Aprilie 30, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum