sesebe Postat Ianuarie 19, 2020 Partajează Postat Ianuarie 19, 2020 Acum 29 minute, Усилитель a spus: Problema este ca unele Dell uri fac chestia asta cu alimentatorul original..... Sunt pățit.... Cineva a zis ca și bateria trebuie sa fie originala și în buna stare..... În ultima vreme și alte firme renumite dau rateuri, cunoștințe s-au plins de defecțiuni în garanție și la Sony, HP.... Asus mi se pare mai competitiv, inovator și la preț corect. .............si le tot crapa placile video de la supraincalzire........... Lasa ca nici astea nu-s mai breze. Acum 24 minute, maxente a spus: Nu am mai mentionat eu ca n-avea rost, dar si clientu ma foote aproape in fiecare zi cu telefoane sa ma intrebe daca am rezolvat ceva ca ii trebuie si are nevoie etc. asta si dupa ce i-am si zis de nenumarate ori ca il voi suna eu sa ii spun daca rezolv ceva. O sa ii propun sa il mai lase mai lase la mine, dar tare mi-e ca iar ma streseaza cu telefoanele. Daca e un client de asta enervat da-l inapoi si spune-i sa-si cumpere alta porcarie consumer sau sa cumpere unul adevarat la pret dublu. Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 19, 2020 Partajează Postat Ianuarie 19, 2020 Placa video se duce la toate..... Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 19, 2020 Partajează Postat Ianuarie 19, 2020 Eu numai la cele făcute de cei sus amintiți am văzut video bulit. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Ianuarie 27, 2020 Partajează Postat Ianuarie 27, 2020 (editat) Eu am am un dell inspiron1520 din 2007 la care bateria tine aproape 2h , nu a fost scoasa si tinuta la pastrare in dulap. La incarcator mi-a picat un condensator acum vreo 2 ani pe care l-am schimbat si merge bine-mersi. Bineinteles ca mi-am luat tot dell acum 1 Editat Ianuarie 27, 2020 de Mihai85 Link spre comentariu
oltean24 Postat Ianuarie 27, 2020 Partajează Postat Ianuarie 27, 2020 Am si eu un Del 1520 merge brici din 2007 mi sa ars alimentatorul de 65w am luat unul de 120w tot dell si am rezolvat problema . mi a placut mult acest laptop i am schimbat procesorul t9500 ssd samsung pus 6 gb ram maxim cat suporta el . este cel mai stabil laptop . conteaza cum este manipulat in fiecare zi . Am vazut cum unii le trantesc si sunt pline de jeg de ulei si apoi se vaita nu merg domne. Daca i l cureti d epraf si schimbi pasta odata la 3 ani te asculta si el. Pinul central este necesar din mai multe metode se stie ce alimentatoare praf sunt pe piata Unele dintre ele nu au nici macar filtru de 50kh pe intrare produc si zgomot in retea. Sa fim seriosi alimentatoarele Dell sunt complexe si bine lucrate nu mai aruncati cu gunoi in ele . Link spre comentariu
Mihai85 Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 La 27.01.2020 la 19:07, oltean24 a spus: Am si eu un Del 1520 merge brici din 2007 mi sa ars alimentatorul de 65w am luat unul de 120w tot dell si am rezolvat problema . mi a placut mult acest laptop i am schimbat procesorul t9500 ssd samsung pus 6 gb ram maxim cat suporta el . este cel mai stabil laptop . conteaza cum este manipulat in fiecare zi . Am vazut cum unii le trantesc si sunt pline de jeg de ulei si apoi se vaita nu merg domne. Daca i l cureti d epraf si schimbi pasta odata la 3 ani te asculta si el. Pinul central este necesar din mai multe metode se stie ce alimentatoare praf sunt pe piata Unele dintre ele nu au nici macar filtru de 50kh pe intrare produc si zgomot in retea. Sa fim seriosi alimentatoarele Dell sunt complexe si bine lucrate nu mai aruncati cu gunoi in ele . Si eu i-am pus tot T9500, 4gb ram, ssd pt sistemul de operare si hdd in loc de cd-rom. . Atunci erau scumpe ssd-urile de capacitati mai mari. Parca am schmbat si biosul de la placa video. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum