nasturica Postat Martie 15, 2021 Autor Partajează Postat Martie 15, 2021 Valabileeee Link spre comentariu
nasturica Postat Martie 24, 2021 Autor Partajează Postat Martie 24, 2021 Alimentatoare 110 volti / 9 volti ;pret 1 ron bucata. Link spre comentariu
nasturica Postat Martie 30, 2021 Autor Partajează Postat Martie 30, 2021 Valabil...................... Link spre comentariu
carageae Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 Alimentatoare 110 volti / 9 volti ;pret 1 ron bucata. Cate din astea aveti? Daca sunt identice si daca se pot desface trafurile, ma intereseaza mai multe, chiar si 10...20 de bucati. Link spre comentariu
legionaru Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 Prin mp, am anunțat pe nasturica, că le vreau eu pe toate! Link spre comentariu
carageae Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 OK, si le luati toate si daca sunt cateva zeci? Asteptam sa vad ce spune vanzatorul...poate sunt doar doua :D Link spre comentariu
nasturica Postat Martie 31, 2021 Autor Partajează Postat Martie 31, 2021 Am facut 2 seturi de 40 bucati ,atasez foto daca este ok le pun la FANCURIER. Link spre comentariu
carageae Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 Pentru mine e ok, va las adresa in privat. Link spre comentariu
Zoltanh Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 Din curiozitate si dorinta de a invata ceva, imi permiteti sa va intreb la ce sunt utile aceste alimentatoare? Fiind la 120V 60Hz presupun ca urmeaza sa le modificati cu un anume scop. Va rog sa ma scuzati pentru off topic. Link spre comentariu
carageae Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 Simplu: Planul A: daca sunt bune ca atare, desfac trafurile din carcasa si cu doua primare in serie obtin un alimentator simetric, bun pt. mici proiecte de preamplificatoare si amplificatoare de casti. Planul B: daca se pot desface usor trafurile, la 9V sunt numai bune pt. amplificatoare de iesire pt. lampi, fara pretentii de banda de frecventa 20...20k. Doar trebuie retolat traful - cu intrefier. Din ce am calculat eu, iese cam 5.5K pe o impedanta de 32 de ohmi. Planul C: tole si sarma de recuperat daca nu functioneaza conf. asteptarilor A si B. Planul D: fier si cupru vechi...si un pic de ghinion. P.S. Frecventa de 50Hz scade doar randamentul, dar eu nu intentionez sa trag 300mA din ele... (Scuze vanzatorului pt. off-topic, suntem la vanzari, dar cred ca am raspuns si altor potentiali curiosi/interesati. Daca am gresit cu ceva puteti sa ma corectati, dar in privat nu aici...sa nu incurcam treaba omului). Link spre comentariu
Zoltanh Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 Multumesc mult. Nu ma gandisem la sursa simetrica prin legarea in serie. Super ideea. Am invatat ceva folositor. Link spre comentariu
legionaru Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 Ok, doresc 40buc, adresa o aveți în mesagerie! Link spre comentariu
nasturica Postat Martie 31, 2021 Autor Partajează Postat Martie 31, 2021 Acum 7 ore, carageae a spus: Simplu: Planul A: daca sunt bune ca atare, desfac trafurile din carcasa si cu doua primare in serie obtin un alimentator simetric, bun pt. mici proiecte de preamplificatoare si amplificatoare de casti. Planul B: daca se pot desface usor trafurile, la 9V sunt numai bune pt. amplificatoare de iesire pt. lampi, fara pretentii de banda de frecventa 20...20k. Doar trebuie retolat traful - cu intrefier. Din ce am calculat eu, iese cam 5.5K pe o impedanta de 32 de ohmi. Planul C: tole si sarma de recuperat daca nu functioneaza conf. asteptarilor A si B. Planul D: fier si cupru vechi...si un pic de ghinion. P.S. Frecventa de 50Hz scade doar randamentul, dar eu nu intentionez sa trag 300mA din ele... (Scuze vanzatorului pt. off-topic, suntem la vanzari, dar cred ca am raspuns si altor potentiali curiosi/interesati. Daca am gresit cu ceva puteti sa ma corectati, dar in privat nu aici...sa nu incurcam treaba omului). Salut exista si planul E cu un condensator serie cu primarul merge in 220 / exista in functiune sute de alimentatoare realizate astfel,sant putin mai calde ,unele merg din 1996/1997. la telefoane cu robot. Link spre comentariu
carageae Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 Sigur, se poate si asa, dar nu in cazul meu, apar unele distorsiuni alimentand asa, insa pt. anumite aplicatii merg...Nu trebuie sa mearga calde, se calculeaza reactanta condensatorului serie si merge bine. Link spre comentariu
nasturica Postat Aprilie 3, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2021 MARANTZ 5010 piese, placa de baza 100 ron,,PANOUL FRONTAL CU VU-METRELE 100 ron/vu metrele defecte,mecanica fara motor cu capetele originale pret 50 ron. Link spre comentariu
Postări Recomandate