Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vechituri de vanzare.

nasturica

Postări Recomandate

Aș vrea numai difuzorul de la cel rusesc ca acel Supraphon deck deja  nu are .Daca sinteti de acord , cit costa platesc.

Vinzare buna !

Editat de Nostalgic
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Acum 2 ore, BRANCA a spus:

Supraphonul "rusesc" mai mult ca sigur e ...Tesla.

Am lăsat plăcerea colegilor să recunoască fabricantul Supraphonului. Asemenea picupuri (ani"60) au fost deckuri (se cuplau la borna de picup -radio), sau cu amplificare autonoma cu tub ECL82. Cehoslovacia.

urez lui Nasturica  vinzare buna .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Radio MODERN 1962 functional,canta merg toate butoanele prinde posturi pe AM,bineinteles butoanele si potentiometrii paraie, carcasa este afectata de ploaie pe lateral.Pret 200 ron complect sau 100 ron fara difuzoare

DSCF8682.JPG

DSCF8683.JPG

DSCF8684.JPG

DSCF8685.JPG

DSCF8686.JPG

DSCF8687.JPG

DSCF8688.JPG

DSCF8689.JPG

Link spre comentariu

Radioul MODERN si pickup-ul  Supraphon nu mai sant valabile, in schimb se ofera seturi difuzoare in stare buna fara reparatii ,cele mari 100 ron setul cele mici 50 ron  setul.NOTA:difuzoarele cu suspensie de cauciuc /foto 4 au 18 cm/4 ohm /40 wati provin din boxe ITT, cele cu suspensie verde sant din boxe BUCUR, cele cu membrana alba din boxe JVC 'difuzoarele din foto 1/2 /3 sant din radio MODERN au 3.5 ohm .

DSCF8710.JPG

DSCF8711.JPG

DSCF8712.JPG

DSCF8716.JPG

DSCF8714.JPG

DSCF8721.JPG

DSCF8722.JPG

Editat de nasturica
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări