ClashGamingRO Postat Ianuarie 9, 2020 Partajează Postat Ianuarie 9, 2020 Salut, recent am achiziționat o plita cu inductie gorenje(model ice 2000sp) si dupa 2 zile de utilizare cand o bag azi in priza se aude un sunet de inalta frecventa la capatul cablului care merge de la priza la plita. Functioneaza normal dar nu cred ca e normal. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 9, 2020 Partajează Postat Ianuarie 9, 2020 (editat) Contacte slabe priza . . . . . . .etc. . . . . . etc . . . . . . In scurt timp o sa apara si focul magic . Editat Ianuarie 9, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 9, 2020 Partajează Postat Ianuarie 9, 2020 (editat) Eu as evita marca Gorenje la orice produs. Inainte faceau lucruri bune...acum fac numai porcarii marca PRC. Un echipament care tiuie dupa ce e folosit cateva zile ridica multe semne de intrebare asupra fiabilitatii si sigurantei acelui produs. Decat sa-ti dai foc la casa cu ea, mai bine faci retur, iti iei banii si cumperi una mai buna. Verifica macar sa ai priza tapana in perete si pe contacte. Editat Ianuarie 9, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
ClashGamingRO Postat Ianuarie 9, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2020 Ok mersi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum