dan-a2 Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 Multumesc ptr. dump ,din pacate cu acesta nu schiteaza nimic ,nici macar ledul rosu de standby .. Poate mai are vreun coleg alt dump ptr. displayul de mai sus ,clientul nu are nici telecomanda sa modific ceva prin MS.. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 Incearca cu acesta , difera de ce a dat colegu mai sus, nu este copiat de mine, insa il am demult in arhiva https://files.fm/f/qpjkwps5a Link spre comentariu
lucadorin Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 Pun tot ce am aici! https://files.fm/u/qcf5rypr8 Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 Multumesc ptr dumpuri ,din pacate n-am rezolvat ,dupa mai multe incercari mi s-a desprins un pad. Acum sa caut o placa poate are cineva.. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 (editat) ........... Editat Februarie 4, 2023 de adydep Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 38 minute, dan-a2 a spus: Multumesc ptr dumpuri ,din pacate n-am rezolvat ,dupa mai multe incercari mi s-a desprins un pad. Acum sa caut o placa poate are cineva.. ma pot uita la mine daca stiti un cod mfy care merge pe acest tv ca si pret 80lei plus transport Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 (editat) ... Editat Februarie 4, 2023 de Florinel TV Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 (editat) 1 oră în urmă, iuliantv a spus: ma pot uita la mine daca stiti un cod mfy care merge pe acest tv ca si pret 80lei plus transport da am exact placa de pe acest model merge cu mfy 457 are in menu service menu 1147 mirror dar si panel id din care pot fi setate 12 modele de display panel id 0-1-........11 cu schimbarea id.ului se schimba rezolutia si lvds bit solarizare....... cam multe functii pentru 1cm/2 de procesor Editat Februarie 4, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 O sa vorbesc cu proprietarul si revin.. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 7, 2023 Partajează Postat Februarie 7, 2023 Multumesc Iulian ,clientul a renuntat ,vrea unul nou mai mare . Oricum tv a ramas la mine ptr display , o sa il fac ptr vanzare si va contactez atunci ptr. MB .. Link spre comentariu
Marius91 Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 Salut! Am același televizor Utok U24HD2A, îl bag în priză, LED-ul roșu aprins nicio reacție, nu răspunde la telecomanda/butoanele lateral, nimic, ce ar putea fi? Mulțumesc! Link spre comentariu
bobo123 Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 Trebuie rescrisa o memorie de pe placa de baza. Apelati la un service tv. Link spre comentariu
Marius91 Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Acum 19 ore, bobo123 a spus: Trebuie rescrisa o memorie de pe placa de baza. Apelati la un service tv. Aș putea face eu asta, adică să instalez un nou firmware? sau ar fi mai simplu să înlocuiesc placa de bază, pe aliexpress e în jur de 100 lei una. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Acum 1 oră, Marius91 a spus: Aș putea face eu asta, adică să instalez un nou firmware? sau ar fi mai simplu să înlocuiesc placa de bază, pe aliexpress e în jur de 100 lei una. Ai programator, daca nu ai atunci nu poti Acum 1 oră, Marius91 a spus: Aș putea face eu asta, adică să instalez un nou firmware? sau ar fi mai simplu să înlocuiesc placa de bază, pe aliexpress e în jur de 100 lei una. Ai mesaj privat Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 este si in ro https://www.publi24.ro/anunturi/electronice/televizoare/led-tv/anunt/utok-u24hd2a-vst59-pa671/8884g43eh624799de5e74gg0id41h5h6.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum