mojnost Postat Ianuarie 6, 2020 Partajează Postat Ianuarie 6, 2020 (editat) Cer ajutor în identificarea soclului din imagine, poate a mai văzut cineva modelul. Ce se vede în imagine este multă alamă cu vaselină pe ea, izolatori teflon, ceva izolatori mari din plastic (?), o folie de mică între plăci. După Sf. Ion postez și o imagine din lateral, am omis. O idee era să masor înălțimea și diametrele interioare apoi sa văd prin datasheeturi la ce tub se potrivește... destul de dificil. Soclul este vechi, sovietic. Editat Ianuarie 6, 2020 de mojnost eroare Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 7, 2020 Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 Pare ca ar avea decuplare inclusa (piesa aia circulara izolata cu izolatorii din teflon si cu folie dedesubt...). Daca aceea este conectata la contactul inelar cel mai mare, atunci avand doar 3 contacte cred ca este un soclu pentru o trioda RF de putere UHF care mai mereu au filamentul conectat la catod si se utilizeaza in montaje cu grila comuna (G1 decuplata la K/masa). De exemplu,... GS1, GS31, GS35... ai verificat? Daca ar fi pentru aceste tuburi, teoretic ar fi ceva foarte folositor, scump si cautat, insa practic la cei peste 30 cm diagonala este mare si este dificil de utilizat de catre amatorii care prefera fixarea simpla a contactului inelar a grilei triodelor respective cu cleme metalice direct pe sasiu. [Daca ar fi fost pentru GS-17, altfel as fi pus problema ;-) ] Ceva similar am vazut pentru 4CX5000... 4CX15000, avea o decuplare pentru G2 cu un sandwich de armaturi inelare si mai mare, si care Doamne fer' sa-ti scape pe picior! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum