Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand amplificator IEI A350 si boxe Unitra 140W

ALEKS

Postări Recomandate

O fi avand motivele lui. La cat de tipicar il stiu eu, ma indoiesc de cele descrise, dar e doar parerea mea. Prima indoiala a aparut cand am auzit de tranzistori arsi in corector. Da' asta-i viata, bine ca nu s-au dus cei prin care trec curenti mai mari.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALEKS

5

• Nelu Velciu

5

• doru3160

2

• soisun

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Din poze reiese ca s-a lucrat ingrijit la amplificator....mie mi-a placut lucrarea facuta, cum arata in interior. Si pre-ul de doza...a inlocuit condensatorii electrolitici orizontali cu altii in aceeasi configuratie...se vede ca nu e bataie de joc. Condensatorii orizontali sunt cam greu de gasit si sunt mult mai scumpi.

Link spre comentariu

Nu-i o competitie intre sustinatori si contestatari, prin urmare rogu-va sa incheiati offtopicul si sa lasati pe autor sa intervina, altfel voi inchide topicul pana cand autorul va reveni.

Link spre comentariu

Salutare

Cred ca sunt în măsura sa intervin deoarece ampliful este la mine

Nefiind terminat, aparatul, avea în corector tranzistori in capsulă de tabla, nemarcati montați direct pe Cablaj. Cred ca userul Alex testa sa vadă cum este sunetul

I_am măsurat. 

Aveau hfe f mic. Unul era defect

Am pus bc 413 cum era în varianta de fabrica. Am mai schimbat condensatorii din corector care erau cei mai populari ticon sau ceva de genul. 

Acum ampliful funcționează f bine

Paște fericit! 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări