cipcirip Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 A plecat dintre noi si Pavarotti...mare pacat... EDIT by George(sb): data viitoare pune te rog un titlu mai adecvat Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 Cine e ala ? Link spre comentariu
Yo4You Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 OMG asta e stire de demult. Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 cum asa ? a murit in dimineata asta Link spre comentariu
George(sb) Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 va fi stire de demult, dar eu nu stiam, mare pacat, probabil a murit de inima dat fiind ca omu era supraponderal Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 Nu a murit de inima.Parca avea ceva cancer.Oricum, odihneasca-se in pace! Link spre comentariu
Yo4You Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 Deci am vazut si eu la TV adevarat azi s-a intamplat dar oricum de acum o luna se zvonea la radio ca Pavaroti e in stare grava si ca e pe moarte.Oricum la ce varsta a ajuns acest om intrebarea mes este noi vom ajunge la o asemenea varsta de 71 ani???? Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 da, ne coalizam toti si impreuna reusim Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 si sa casatorit la 67 :weedman: Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 si sa casatorit la 67 :weedman:OFF TOPIC: Acum stim ce l-a bagat in mormant...ON TOPIC: Am vazut si eu azi la stiri, mare pacat, nu sunt un mare admirator al genului dar aveam o oarecare simpatie pt. el. Am vazut acum la stiri un mic material cu el unde a spus ca dimineata cand se trezeste vrea doua lucruri: sa fie cu 15kg mai usor si sa poata sa zboare... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum