CornelM Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Acum 3 minute, Shambala a spus: Unele neveste (multe ? ) fac scandal si la prima pereche de boxe - clasice, furniruite intr-o culoare potrivita cu mobla, asezate astfel incat sa nu incurce, etc. Nu mai vorbesc de a doua pereche "- ce-ti mai trebuie si astea, nu-ti ajungeau ladoaiele celelalte ?!!" De la a treia pereche in sus incepe sa se puna problema divortului .... Ma rog, dupa un timp, cand se mai aduna si vreo 10-15 amplificatoare, cd-playere si alte aparate. Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Cine are 00 sa pună în sufragerie doua boxe din astea să vedem cât rezista. ......... În primăvara poate încerc și eu o boxa din asta, de proba iau un dif de 10 cm de la un sub logitech. Link spre comentariu
Citea Florin Postat Ianuarie 14, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 (editat) Cineva are 00 , am facut sa arate si frumusel zic eu . Am folosit un burete pe teava de la difuzor in jos sa atenuam anumite frecvente. Editat Ianuarie 14, 2020 de Citea Florin Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Acum 22 minute, Citea Florin a spus: Bai ejti nebun? Asa ceva nu se exista! FELICITARI!!! Sa vezi ce bataie iti iei de la constructorii clasici de boxe, ca le strici business-ul!! Am sa incerc si eu sa vad cum suna, dar e clar ca nu pot sa intru cu asa ceva in casa!!! Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Se poate vopsi, se poate pune folie cu aspect de lemn, îmbrăcat în catifea prin lipire.... Link spre comentariu
Citea Florin Postat Ianuarie 14, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Pe gri parca mai merge, sunet ce lasa in urma proiectul original de horn de la fostex. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 (editat) Cat de bine stau in echilibru acele incinte ? Ati pus vreo greutate la baza tubului pilon sau vine fixat pe vreo placa f grea ? Cum rezista la usoare (sau mai puternice) atigeri ? Exemplul suprem - daca o pisica curioasa incearca sa sara pe una din ele (si fireste ca va aluneca, tragand cu ghearele de tub). Nu glumesc si nu fac misto, impart locuinta cu cateva feline. Editat Ianuarie 25, 2020 de Shambala Link spre comentariu
Citea Florin Postat Ianuarie 15, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 (editat) Din bara de 30x30 sau 40x40 sudata , prinderea cu brida fixare de 125 . Despre pisici nu stiu ce sa zic , poate nu au de ce sa se prinda . Editat Ianuarie 15, 2020 de Citea Florin Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 (editat) Pai nu au, de aceea si vor da disperate din labute incercand sa se agate de ceva. In final sigur matza cade, dar si incinta se dezechilibreaza . Ca vor incerca sa sara sau sa urce cumva pe incinta eu nu am nici un dubiu Curiozitatea pisicilor este de nestavilit si adesea ia aspecte intre hilar si idiot (din punctul nostru de vedere) , dar uneori periculoase pt mobilier... Scuze de off-topic. Ca sistem de fixare eu ma gandisem la incastrarea tubului principal intr-un postament /placa grea de granit sau macar din mdf gros de 5-6cm.. Editat Ianuarie 15, 2020 de Shambala Link spre comentariu
Citea Florin Postat Ianuarie 15, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 Se poate pune ceva greutate si pe talpa (saculeti cu nisip), se pot folosi chiar si mai multe bride daca suportul e central. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 Poate ca solutia cu bridele si suportul din profil sudat este in ton cu tevile, dar este al naibii de urata... (opinia mea). Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Cred ca se poate clona printr-o combinatie labirint-coloane, pana la urma e vorba despre calcularea volumului fiecărei țevi și conversia pe rectangular. Zic și eu...un proiect viabil pe termen lung, care sa se poate încadra intr-o camera normala. Link spre comentariu
simson Postat Ianuarie 17, 2020 Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 Tangent la acest topic, referitor la melcul din capatul tubului, prezint o aplicatie al acestui melc intr-o incinta BR si caracteristica cu variatia impedantei in acest caz Link spre comentariu
VTP Postat Ianuarie 17, 2020 Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 - incinta din topic este o linie de transmisie, NU BLH! - cele 4 variante de incinta cu melc in tub sunt TOT TL! Tubul cu melc nu este un rezonator Helmholtz, asigura cu ajutorul melcului o linie acustica mai lunga decat lungimea tubului . Prin varierea pasului melcului se determina lungimea liniei acustice la 1/4 din lungimea de unda corespunzatoare Fs sau la alta valoare aleasa. Link spre comentariu
simson Postat Ianuarie 18, 2020 Partajează Postat Ianuarie 18, 2020 Acum 18 ore, VTP a spus: - incinta din topic este o linie de transmisie, NU BLH! - cele 4 variante de incinta cu melc in tub sunt TOT TL! Tubul cu melc nu este un rezonator Helmholtz, asigura cu ajutorul melcului o linie acustica mai lunga decat lungimea tubului . Prin varierea pasului melcului se determina lungimea liniei acustice la 1/4 din lungimea de unda corespunzatoare Fs sau la alta valoare aleasa. Dati-mi voie sa nu fiu de acord cu dvs...Zic ca cele 4 variante totusi ar putea fi un BLH intrucat prin cresterea progresiva a pasului melcului din tub se obtine o deschidere exponentiala specific unui horn si nu unui TL.Este doar parerea mea, posibil sa gresesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum