yo9gcc Postat Ianuarie 5, 2020 Partajează Postat Ianuarie 5, 2020 Acum 2 ore, neagu a spus: Multumesc de ajutor,incerc sa caut BFW11si de nu gasesc merg pe un BF Am eu un bfw11, nu este nou dar la tester este functional. Daca te grabesti poti venii sa il ei de la mine- maracineni, daca nu marti ajung in oras si ne punem intalnii. Nu te costa nimic!!! Link spre comentariu
neagu Postat Ianuarie 7, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 (editat) Multumire maxima domnilui yo9gcc pentru ajutor. Editat Ianuarie 7, 2020 de neagu Link spre comentariu
Vasyl Postat Ianuarie 8, 2020 Partajează Postat Ianuarie 8, 2020 Osciloscop ОМЛ-2-76 nu este ОМШ-2-76. http://monitor.espec.ws/files/___-2__889.pdf sau http://nafnif.narod.ru/alektronika.htm Принципиальная схема осциллографа "ОМШ-2-76" OMH-2-76.gif 1600х1200 88 кб Link spre comentariu
neagu Postat Ianuarie 8, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2020 Daca prima schema postata de CSU este cat de cat asemanatoare cu ce este in osciloscop cea dea doua postata de Vasyl este cea corecta,multumesc foarte mult de ajutor tuturor. Link spre comentariu
tenzen Postat Ianuarie 9, 2020 Partajează Postat Ianuarie 9, 2020 Daca nu merge cu bfw,lucru foarte probabil,chiar daca e echivalent cu kp 303.Vezi ca are colegul dannys kp rusesc.Vezi ca si aceste kp -uri,in functie de terminatie,au pante diferite.Iti spune un patit,am si eu unul din canale busit,iar cu bfw,care este echivalent,are diferente de masurare intre canale.Acum astept pachetelul cu kp-uri sa rezolv treaba.Rusii astia sint niste nebuni care nu pot sa bea echivalentul vodcii rusesti,la fel cum nici montajele lor nu merg perfect cu echivalenti.Spor la treaba! 1 Link spre comentariu
tenzen Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 MFE3006, 2N5459R.Asta trebuie sa pui.Cu bfw trebuie ceva reglaje,altfel ai tolerante foarte mari la masurat.BF nici nu incape vorba.Daca vizualizezi doar forma de unda cu el merge,dar daca vrei sa deduci o frecventa esti pe dinafara.Cel putin,eu la al meu asa am patit.Si la mine era montat un BFW 10 si avind 2 canale se vedea clar eroarea.Semnalul era atenuat.Acum l-am readus la starea de fabrica.Umblase neica care l-a "reparat" si la baza de diviziune,in incercarea de a calibra canalul defect si degeaba. Link spre comentariu
neagu Postat Ianuarie 17, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 De ceva timp ma chinui la el, dupa inlocuirea bfw-ului se lumineaza tot ecranul parca ar fi un tv ce are doar rastru. Am verificat tot ce inseamna tranzistori, diode, nu stiu, mai fac sapaturi. Link spre comentariu
tenzen Postat Ianuarie 18, 2020 Partajează Postat Ianuarie 18, 2020 Pai,daca nu mai merge baza de timp,normal ca asa se manifesta,ai rastru fara spot.Asa facea si al meu,nu mai avea fascicul,dupa aia am depistat ca zugravul care l-a "reparat" pusese un bfw 10 in loc de kp 303i,total nepotrivit,dupa care,stupoare,acelasi idiot modificase si selectorul de voltaj de pe intrare.Acum merge ca din fabrica,dupa ce am tocat nervi 2 seri,facind genealogia fostului proprietar. Link spre comentariu
neagu Postat Ianuarie 18, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2020 (editat) Da, ai drepate, asa si cu al meu a mai fost umblat in el, dupa ceva masuratori am gasit buba, un tranzistor ce a fost schimbat odata cu kp -ul dadea bine la masuratoarea ohmetrica, pe tester nu, am pus un kt315b ca in schema si / evrika/ merge, pe intrare am bfw11 de la y09gcc. Pe parcurs voi cauta si trazistorii indicati de dvs. Multumesc de ajutor. Editat Ianuarie 18, 2020 de neagu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum