Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

supravirare mercedes E240 w211 - pareri

Sharky

Postări Recomandate

• Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

25

• daniels

9

• merck

5

• adrian_pic

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Alte masini nu aveau uzura pe perete, adica unele da, altele nu si se vedea clar ca nu au atata cadere cat a mea.

PResiune ca am pus 2 ca am pus 3.5 nu e nici o diferenta.

Dupa mine doar arcurile raman, dar prefer pareri din experienta de la cineva care s-a jucat cu asa ceva.

Inca ceva, cat timp am avut vechile telescoape moi pe spate, masina se inclina bine, deci arcurile nu o tin tocmai drept. Acu probabil tot atat se inclina, dar fiind inclinare controlata de telescop nu e asa sesizabila de la sofer, dar nu inseamna ca nu exista.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

M-am tot dat vara, pe drumuri libere, pe circuit etc.

Supravireaza doar daca nu o tii apasata partial din acceleratie. Cum lasi gazul pleaca spatele, usor, controlat, previzibil.

Cumva parca ar vira de spate, nu la fel de urat cum pleaca din acceleratie full.

Deci regula e clara, inainte de orice viraj, daca esti de la v4 in sus, gazu jos si nu ridici!

Acu ce am facut am pus pe fata dreapta telescop bilstein sport, (compatibil cu originalul, adica gama B4, nu B8) in combinatie cu arcu de cutie automata. Geometric spira e de 13 in loc de 12.4, deci am aprox 18-20% in plus.

Acu trebuie sa vad cum reglez garda, dar masina e cu totul alta pe fata.

Nu se mai inclina atat in bot pe franare si paradoxal absoarbe mai bine gropile si nici vorba sa o lanseze.

Revin cand termin modificarile.

Deocamdata terbuie sa vad cum tai arcul si ii indoi capatul ca sa culce frumos pe flansa.

Din pacate alte arcuri scurte nu gasesc decat aftermarket care au 14mm, deci sunt mult prea rigide, nu risc sa pun asa ceva.

Tai din arc fix in aceeasi pozitie, dar o spira mai jos si indoi la flacara capatul in timp ce tin carpa uda chiar langa indoitura.

Arcul montat pe telescop vine comprimat vreo 10cm, deci nu e pericol pt ca zona respectiva oricum nu lucreaza ci sta permanent presata, deci n-are motive sa se rupa.

N-as recurge la asa metoda, dar nu gasesc ce vreau, si cu arcurile de automata intregi imi tine prea sus botul si cu unul doar. ADica bag 3 degete intre roata si aripa, inainte bagam 1. De il bag si pe celalalt ma tem ca bag toata palma. :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări