v67 Postat Ianuarie 3, 2020 Partajează Postat Ianuarie 3, 2020 Cumpar documentatie in limba romana sau curs relee inteligente zelio. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 3, 2020 Partajează Postat Ianuarie 3, 2020 Pentru genul asta de relee? De ce nu intrebi la un distribuitor de Schneider Electric? Oricum, daca ai Zelio Soft te poti juca cat vrei tu pana inveti. Vezi aici: https://www.se.com/ww/en/product/SR2SFT01/programming-software-“zelio-soft-2”-multilingual---for-zelio-logic---cd-rom/#pdp-documents-show. Link spre comentariu
v67 Postat Ianuarie 5, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2020 Thunder multumesc vreu in limba romana,am tradus ceva nu am studiat limba engleza, am tradus ceva dar fiind limbaj tehnic calculatorul ma mai baga in ceata. multumesc mult. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 5, 2020 Partajează Postat Ianuarie 5, 2020 Poate vă traduce cineva instrucţiunile contra cost, dacă nu există aşa ceva în limba română.Traducătorul trebuie obligatoriu să fie familiarizat cu limbajul tehnic, nu merge direct cu Google translate, fiindcă obţineţi rezultate cel puţin bizare.Uneori am mai făcut traduceri tehnice, de exemplu pentru sintetizatoare muzicale sau aparate ce nu erau importate oficial în România, dar acum timpul parcă nu ne mai ajunge pentru tot ce avem de făcut... Link spre comentariu
Postări Recomandate