Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

daewoo dmq-2075txt trece in stby aleatoriu

bubusmecherul

Postări Recomandate

daewoo dmq-2075txt trece in stby aleatoriu,adica merge cat merge,1,3,5,ore dupa care intra in standbay,am schimbat condesatori din sursa,dar tot asa se manifesta

sasiu cp-330,are cineva idei,va rog

Link spre comentariu

Nu.....   22uF, cel mult 33uF. Acolo e un circuit L-C si nu e bine sa deranjezi prea mult constanta de timp la un asemenea circuit. 

Editat de Nostalgic
Link spre comentariu

Schimbati releul S801, si el poate fi cauza opririlor aleatorii. C414 poate fi si de 47u/250V, am reparat destule CP330 montand numai 47uF si niciunul nu s-a intors. C414 acolo este montat in configuratie de celula "boost", impreuna cu dioda D402 si o infasurare la trafo linii pe B+, astfel se creste componenta continua a tensiunii pentru finalul linii.

Editat de naebv
Link spre comentariu

A nu se confunda defectul binecunoscut de la Goldstar de  ex. sasiu MC64 (condensatorul de 1uF/160V pe alimentarea trafo driver uscat => semnalul ABNORMAL trece in "0"  =>  procesorul comuta in stand-by) cu defectul din topic; sasiul este CP330 de la Daewoo (aici exista pe alimentarea trafo driver C417=4,7nF). Nu-mi aduc aminte sa fi schimbat vreodata C417 la CP330.

Editat de naebv
Link spre comentariu

vezi sa nu ai descarcari la trafo linii ,se alimenteaza corect cu 103v ?astea sant cam proaste,oricum la cat e de batran posibil sa trebuiasca un pumn de condesatori schimbati,stabilizatoarele de 8-12-5v ,7808,7812,7805 ,a ceva condesatori pe langa ele cu probleme,chiar si lipituri reci,integratul din alimentare tda4601 poate face figuri,sau alimentarea acestua,sant multe de luat in calcul avand in vedere vechimea lui si caruta de componente cu care este facu

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări