Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bucureșteni, "adoptați" un senzor

Postări Recomandate

Liviule, ma vad nevoit sa-ti dau dreptate. Am mai spus asta cu diferite ocazii.

Pe firea si sa vreau sa o votez, nu pot, nu am nimic de-a face cu Bucurestiul.

Sesebe, pai vezi cum devine treaba? GPL, benzina, motorina, tot aia e, polueaza. Bicicleta, mersul pe jos, trotineta, nu. Aia electrica polueaza si ea (PM 10), ca doar curentul nu vine din nimic. E drept, in oras reduce poluarea, dar pe ansamblu, tot polueaza. Mersul cu transportul in comun, ar mai rezolva problema, dar...nu-i comod!

Mai sus, insa, la altceva voiam sa atrag atentia: asupra atitudinii.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, icar a spus:

Bicicleta, mersul pe jos, trotineta, nu. Aia electrica polueaza si ea (PM 10), ca doar curentul nu vine din nimic. E drept, in oras reduce poluarea, dar pe ansamblu, tot polueaza. Mersul cu transportul in comun, ar mai rezolva problema, dar...nu-i comod!

Păi să vă explic cum stau lucrurile din punctul meu de vedere:

Am investit niște bani într-o mașină pentru a-mi face viața mai ușoară, adică să nu pierd 1.5 ore în drum spre servici (folosind transportul public) ci doar vreo 40 min, să nu îngheț prin stații, sa nu mă ningă și să nu mă plouă. 

Deci eu ar trebui să-mi las mașina acasă ignorând toate dezavantajele menționate mai sus, pentru ce? (puterea exemplului, cumva?)   ... exemplu pentru cine ? ... pentru alte zeci/sute de mii de concetățeni care din comoditate - ca și mine -  merg zilnic cu mașina la job, își duc copiii la școală, se duc să-și cumpere țigări etc, li se rupe de "exemplul" meu  dar se plâng de poluare ? ... păi scuzați-mă, n-am "ciungă-n păr", cum zice o vorbă românească! :rade:

Link spre comentariu
Acum 3 ore, icar a spus:

Liviule, ma vad nevoit sa-ti dau dreptate. Am mai spus asta cu diferite ocazii.

Pe firea si sa vreau sa o votez, nu pot, nu am nimic de-a face cu Bucurestiul.

Sesebe, pai vezi cum devine treaba? GPL, benzina, motorina, tot aia e, polueaza. Bicicleta, mersul pe jos, trotineta, nu. Aia electrica polueaza si ea (PM 10), ca doar curentul nu vine din nimic. E drept, in oras reduce poluarea, dar pe ansamblu, tot polueaza. Mersul cu transportul in comun, ar mai rezolva problema, dar...nu-i comod!

Mai sus, insa, la altceva voiam sa atrag atentia: asupra atitudinii.

Măcar știi ce vorbești? 

Ai idee cite mii de kilometri fac eu pe an cu bicicleta? 

Te las sa ghicesti. Cei care ma știu personal știu sa toată vara sint calare pe bicicleta iar mașină o folosesc aproape doar sa merg pe la părinți, cu mici excepții. 

Mai bine n-ai mai comenta. Tu citi kilometri și făcut pe bicicleta anul trecut? Sau... ultimii 10 ani? 

Toți va dati smekeri și comentați cind defapt n-aveți nici o idee despre ce vorbi și o faceți doar ca să va aflați în treaba. 

Pt mine subiectul asta e închis. N-am cu cine vorbi serios pe topicul asta. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări