Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bucureșteni, "adoptați" un senzor

Postări Recomandate

Acum 2 minute, Stefan a spus:

De ce nu au "autoritățile" o rețea completă și complexă de monitorizare perfect funcțional

Pt ca nu le-a placut ce au obtinut in primele teste. Ca sa cumpere o retea care sa demonstreze ca sunt incapabili... ei bine nu sunt nici chiar atat de incapabili.:rade:

Acum 2 minute, adrian_pic a spus:

Poate ar trebui sa le bata in "poarta" in speranta unei colaborari. 

Mai incet sa nu-i trezesti, ca se supara cand ii deranjezi.

Link spre comentariu
15 minutes ago, adrian_pic said:

Trebuia sa deschizi un topic mai demult cu realizarea lui Radu. Macar informatia sa se propage in speranta ca o ajunge si la cine trebuie. Stiu ca in IASI prin Copou era Agentia de Protectia a Mediului sau cam asa ceva. Poate ar trebui sa le bata in "poarta" in speranta unei colaborari. 

Topicul lui Radu... Au trecut ani. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, adrian_pic a spus:

Cu ce sa certifici o metoda mai buna decat cele existente??? Este ca si cum ai incerca sa certifici metrologic un micrometru cand tu nu ai la indemana decat o rigla sau un metru de croitorie???

Mergi în pelerinaj la Roswell si te rogi la extraterestri ;-) Cum s-au definit si certificat celelalte etaloane si metode?

Link spre comentariu

Am citit pana la capat:

" Senzorii utilizati in cadrul aerlive.ro se numesc uRADMonitor Industrial, au un design compact si capabilitatea de a transmite date, in timp real, la distante mari de pana la 8 km in mediul urban. Statiile sunt produse de compania timisoreana Magnasci si sunt instalate in peste 1500 locatii in toata lumea. Datele inregistrate pot fi vizualizate sub forma de medii orare si zilnice."

Fiind romanesti, nu am incredere in ei, deci, nu ii "adopt".

Link spre comentariu

@Thunderer

Nu știu unde e discuția cu primăria, oricum nu te baga in seamă dacă le zici că ai făcut tu măsurători cu cel mai tare aparat super certificat. Ei reacționează doar la alegeri și când primesc ordine directe de mai sus.

@alcon

Nu te obligă nimeni sa adopti nimic, nici măcar nu te obligă cineva sa respiri.

Am ales respectivul titlu deoarece știam că va avea impact la public, așa cum se procedează în media.

Editat de Stefan
Link spre comentariu
Acum 1 minut, doru3160 a spus:

Da d-le, daca erau chinezesti erau mai bune.  Cu asa mentalitate nici nu e de mirare ca am ajuns unde suntem si inca nu ne-am oprit din rostogol.

Nu, bunul meu domn, nu sunt eu cel care spune ca orice este chinezec sau romanesc este de cacao?

Link spre comentariu

Daca nu l-as cunoaste cat de cat, as spune ca asta e...dar stiind ca e un baiat capabil care vrea sa faca ceva in tara lui, e pacat sa-i taiem macaroana cu stereotipuri de felul asta, e romanesc, nu e bun, dar habar nu avem despre ce e vorba in propozitie.  Altfel si tinerii capabili care mai vor sa faca ceva aici, pot spune, ia mai dati-va in plm, ca plec la altii care stiu sa aprecieze valoarea, si voi stati pe prispa precum dulaii batrani si minunati-va cum altii fac si la noi nu se leaga nimic. Crezi ca pe mine m-a apucat grija de mediu si m-am apucat sa fac masuratori? S-a lipit de mine un tanar care vrea sa faca masuratori, a obtinut ceva fonduri si a cumparat echipament si m-a rugat sa-l sprijin pe latura tehnica. Nu am incredere ca va avea un final grandios, sunt de generatie veche, dar daca el vrea sa faca, am zis, de ce nu?  Are tot sprijinul si admiratia mea.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări