dutu590 Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 La multi ani ! va solicit ajutorul in gasirea unei telecomenzi pentru aceasta combina SHARP SC6000CDH(GY)......am cautat pe net, dar nu am gasit specificat ce tip anume de telecomanda foloseste ! service manual-ul am gasit numai cu plata !!! multumiri, un an nou mai bun ! Link spre comentariu
okean Postat Ianuarie 3, 2020 Partajează Postat Ianuarie 3, 2020 La multi ani ! Incercati aici... Link spre comentariu
dutu590 Postat Ianuarie 11, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2020 ms, dar nu am rezolvat......nu o gaseste dupa serial-ul de pe ea ! am gasit un manual de utilizare, in care este prezentata telecomanda, fara tip, etc........doar poza.....dar nu am gasit nicaieri modelul ! http://www.usersmanualguide.com/sharp/hifi_audio/rp_sc_sm-6000h_cdh Link spre comentariu
okean Postat Ianuarie 13, 2020 Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 (editat) Probabil e specificat tipul in manualul de service...totusi, sunt sanse mari sa mearga o telecomanda de la alta linie SHARP inrudita, in principiu au aceleasi coduri pentru functia respectiva... Editat Ianuarie 13, 2020 de okean Link spre comentariu
dutu590 Postat Ianuarie 13, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 am comandat o telecomanda cu aceleasi functii, saptamana aceasta ajunge....sper sa mearga ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum