Vizitator narcis1983 Postat Ianuarie 18, 2005 Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 Am o statie de 150 de w nominali zic cei de unde am cumparat-o si vreau sa stiu si eu ce difuzoare imi trebuiesc pentru 2 sau chiar 4 boxe pe 2-3 cai ,dar sa nu fie ceva scump. Difuzoarele sa fie pana in 3.500.000.pe 3 cai.si o incinta cam cum se face si cam ce trebuie la ea:vatelina,pal, silicon, material de invelit.Si ceva despre filtre.Se merita sa punem condensatoare la difuzoare.La un dif. de 100w tweeter am pus condensator de 4,7 micro, se merita sa pun si la bas?De care? Va multumesc Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 18, 2005 Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 de banii aia iti recomand difuri SAL intri pe ftp si vezi ca sunt niste proiecte cu difuri SAL pt boxe de 2-3cai intre 50 si 150W..alegi ce iti place si de ce ai bani ftp://izatech:[email protected] (dai copy pate in internet explorer) filtrele le gasesti tot de la ei..ai tot mura in gura..trebuie numai sa taie lemnul si sa il lipesti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum