Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incendiile din Australia-500 milioane de animale ucise.

rinaldoparaipan

Postări Recomandate

Acum 22 minute, doru3160 a spus:

Elmar,  daca imi spui prin ce paduri haladuiesti,  promit sa ma fac padurar.

Da fă-te frate ! Promit că mă duc să mă plib în codrii Ieșului.:rade:

Apropo de incendiile din Australia...ei au făcut bine cu pădurile ...le-au tăiat când a trebuit ...acum nu mai are ce să ardă ...deci, au scăpat ușor, doar cu incendii de vegetații, câteva case și vietăți terestre!

La noi, o să fie bai mare ...o să ardem ca soarecii!

De ...civilizație ne-am dorit ...civilizație avem!
Ne pute tot ce e vechi ...vrem numai ”prospături”...mașini noi la câțiva ani , confort cât cuprinde (căldură, mâncare din belșug...care o aruncăm după ce o lăsăm să se strice...)

Nu mai vorbesc de aparatura electronică, care a devenit de unică folosință ...deci, poluare cât curpinde la fabricarea a miliarde de chestii, an de an!

Dar ...”poluarea” există doar de la mașini vechi ...că alea, nu mai produc suficient  profit pentru unii! 

Cam asta e de fapt ”ecologia” pe care o manifestă unii! Banii și atât!!

Editat de elmar
Link spre comentariu
11 hours ago, elmar said:

Apropo de incendiile din Australia...ei au făcut bine cu pădurile ...le-au tăiat când a trebuit ...acum nu mai are ce să ardă ...deci, au scăpat ușor, doar cu incendii de vegetații, câteva case și vietăți terestre!

Auzi stimate individ care esti tu individ cu mintea defecta, ia de aci sa vezi cat de "usor" au scapat Australienii:
https://adevarul.ro/international/in-lume/jumatate-miliard-plante-animale-victime-incendiilor-australia-1_5e0f0e8a5163ec4271ae66ef/index.html

Vezi imaginile si mai conecteaza-ti naibii gura la creier cand o deschizi.

11 hours ago, elmar said:

ei au făcut bine cu pădurile ...le-au tăiat când a trebuit ...acum nu mai are ce să ardă

Revin la asta pentru ca ma revolta.

Cu alte cuvinte padurile sunt daunatoare si ar trebui eradicate, ca din cauza lor ardem ca soarecii.

In caz ca nu stiai, padurile sunt principalul contributor cu oxigen la atmosfera planetei, ele "filtreaza" CO2-ul, fara ele nu ai ce sa respiri, si mori.

Pricepi?

Greu inteleg cum cineva poate avea o minte asa de pe dos ca a ta...

Dar apoi imi amintesc ca sunt anumiti baroni locali dintr-o anumita ciuma rosie care s-au transformat in milionari in euro din mafia lemnului deci...

Foarte bine au facut ca au aprobat inarmarea padurarilor!!!
Sa fii convins ca uzul lor de arma o sa fie reglementat si orice incident investigat, asa e normal.

SI la fel de convins sa fii si de faptul ca omul cinstit n-o sa fie niciodata amenintat de arma padurarului, pentru ca omul cinstit merge ziua cu aprobari, cu acte si cu incuviintarea padurarului sau chiar insotit de el, omul cinstit pleaca salutand padurarul si padurarul ii intoarce salutul, asa e normal.

Hotul in schimb nu se opreste nici la omor pentru lemnul ce are de gand sa-l fure ( chestie repetata la noi ).

PS: Maaaaare noroc ai ca nu sunt eu aici moderator, meritai demult direct marcat ca spam, esti otrava pentru forumul asta.

N-o sa-ti prezint scuze tie pentru insulte, le meriti cu varf si indesat!
Prezint scuze lui @validae ca e sectiunea lui si mi-am iesit din fire pe ea, dar nu m-am putut abtine, e prea de tot!

Editat de Marian
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări