Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incendiile din Australia-500 milioane de animale ucise.

rinaldoparaipan

Postări Recomandate

Acum 6 minute, elmar a spus:

Da ...păi dacă o luăm așa ...o să ajungem să nu mai putem trece printr-o pădure ...că o să dai de unul de-ăsta ”supărat” care o să te facă ciur....

Daca tu te plimbi prin padure cu camionul plin de lemne, atunci asa iti trebuie.

Link spre comentariu

Și camionul de lemne poate fi încărcat cu lemn legal tăiat...

Nu le iau apărarea hoților (departe de mine acest gând)...dar, nici să cădem în extrema cealaltă nu e bine!

Șiii să nu uităm un lucru simplu ....pădurile sunt tăiate ”legal” de băieții deștepți!

Pentru ăștia...pădurarii pot fi înarmați, doar ca să ”vâneze” pe cei care dau în vileag smecheriile lor!

Editat de elmar
Link spre comentariu
Acum 4 minute, elmar a spus:

Ala care incarca legal camionul nu merge noaptea ca hotii...si mai prezinta si ceva acte la control.Mai las-o moarta. Pe hoti numai cu frica ii tii departe. Daca tie iti e mila de ei, du-i acasa la tine si fa-le educatie. Eu salut masura asta de inarmare a padurarilor.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Chiar acum, elmar a spus:

Nu le iau apărarea hoților (departe de mine acest gând)...dar, nici să cădem în extrema cealaltă nu e bine!

Hai bre elmar ca niste patrule mixte politie + padurari ar rezolva problema in scurt timp. Si padurarii daca ar avea camere video care inregistreaza (politia din USA are asa ceva in dotare tocmai pentru a impiedica abuzurile politistilor) si ar fi macar cate 2 in echipa nu cred ca nu s-ar diminua taierile ilegale. In plus, lemnul circula pe sosele dupa ce este furat din padure. Un control nu-i chiar imposibil de realizat.

Link spre comentariu
Acum 5 minute, doru3160 a spus:

Ala care incarca legal camionul nu merge noaptea ca hotii...si mai prezinta si ceva acte la control.Mai las-o moarta. Pe hoti numai cu frica ii tii departe. Daca tie iti e mila de ei, du-i acasa la tine si fa-le educatie. Eu salut masura asta de inarmare a padurarilor.

Da ...să nu dea Dumnezeu să ai parte de ea!:rade:

Acum 3 minute, adrian_pic a spus:

Hai bre elmar ca niste patrule mixte politie + padurari ar rezolva problema in scurt timp. Si padurarii daca ar avea camere video care inregistreaza (politia din USA are asa ceva in dotare tocmai pentru a impiedica abuzurile politistilor) si ar fi macar cate 2 in echipa nu cred ca nu s-ar diminua taierile ilegale. In plus, lemnul circula pe sosele dupa ce este furat din padure. Un control nu-i chiar imposibil de realizat.

Ai impresia că niște patrule mixte ...nu pot face înțelegeri -prietenii - cârdășii!?

Eu cred că la tv se dau doar chestii de astea lacrimogene ...în care pădurarul x a fost omorât de niște hoți(neidentificați)...dar nimeni nu vede că mulți din aia care trebuie să apere pădurea sunt mână în mâna cu cei care o fură....mulți ”cad la datorie” pentru că nu au ”căzut” la înțelegere cu cei care fură ...adică, nu s-au înțeles la spagă !

Link spre comentariu
Acum 11 minute, elmar a spus:

Da ...să nu dea Dumnezeu să ai parte de ea!

Nu muri tu de grija altora precum cainele de drum lung...si ca sa fie tacamul complet, cand m-o surprinde un padurar indiferent in ce padure cu camionul plin de copaci proaspat taiati, noaptea, sa nu ma intrebe nimic, ca ma supar. Le dau voie sa traga.Asta asa, ca sa ai si tu un motiv de bucurie.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

E  nu mor de grijă...tu văd că ai grijă de unii, care vezi Doamne, ”nu se pot apăra” !

Probabil că trebuia să continui cu: ”nu se pot apăra să nu facă blaturi cu hoții”...

Așa, înarmați până-n dinți, vor fi mult mai smecheri și vor ”negocia” altfel !Nu?

Link spre comentariu

In armata daca erai in post si aveai fasole pe teava, multa lume ai impuscat aiurea? Un abuz se poate dovedi, ca doar nu te impusca pe tine ca te plimbi prin padure, si pe urma se apuca sa te astupe cu busteni ca sa justifice fapta. Desi in cazul tau n-ar fi o pierdere, dupa felul cum gandesti.

Link spre comentariu
Acum 5 minute, doru3160 a spus:

In armata daca erai in post si aveai fasole pe teava, multa lume ai impuscat aiurea? Un abuz se poate dovedi, ca doar nu te impusca pe tine ca te plimbi prin padure, si pe urma se apuca sa te astupe cu busteni ca sa justifice fapta. Desi in cazul tau n-ar fi o pierdere, dupa felul cum gandesti.

Așa e ...eu gândesc aiurea, eu sunt cel nașpa ...:ras:

Bine că avem oameni bineintenționați pe aici!Da ...mulțumesc !!!

Mă înclin, în fața inteligenței tale!

Oameni de ăștia ne trebuie ...de aia ne și merge așa bine în țara asta!:rade:

Link spre comentariu
Acum 2 minute, elmar a spus:

Așa e ...eu gândesc aiurea, eu sunt cel nașpa ...

E bine ca te-ai convins in cele din urma! Vezi ce liniste este pe forum cand nu iti faci simtita prezenta?

Link spre comentariu
Acum 9 minute, elmar a spus:

Bine că avem oameni bineintenționați pe aici!

Elmar,  daca imi spui prin ce paduri haladuiesti,  promit sa ma fac padurar.

Link spre comentariu
Acum 1 minut, doru3160 a spus:

Elmar,  daca imi spui prin ce paduri haladuiesti,  promit sa ma fac padurar.

bre ai de stat la coada ... nu esti primul! Suntem cativa inaintea ta! :85

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări