rinaldoparaipan Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Dezastru in Australia. Au inceput evacuari in masa cu ajutorul armatei. https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/apocalipsa-in-australia-ordin-de-evacuare-in-masa-a-mai-multor-orase-nave-si-elicoptere-militare-trimise-sa-salveze-oamenii-din-foc-1239645 Pe de alta parte, padurea Amazoniana arde necontrolat (dar voit) in Brazilia. Cei mai calzi ani din istoria inregistrarilor meteo au fost dupa 2000. According to new reports published Wednesday, the last five years—from 2014 to 2018—are the warmest years ever recorded in the 139 years that the National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) has tracked global heat. And 2018 was the fourth hottest year ever recorded Sursa https://www.nationalgeographic.com/environment/2019/02/2018-fourth-warmest-year-ever-noaa-nasa-reports/ Ce naiba facem cu planeta asta? Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 A mai fost discutată problema planete, ce putem face noi? Planeta se descotorosește de paraziți. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 (editat) Acum 59 minute, Stefan a spus: ...................................... Planeta se descotorosește de paraziți. Numai sa nu se descotoroseasca si de cei care n-au nici o vina, c-atunci am imbirligat-o de tot. Noi, oamenii, n-am invatat mai nimic, inca! Editat Ianuarie 2, 2020 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Natura nu stie carte, pentru ea e tot una ca esti sau nu vinovat. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Acum 3 minute, Stefan a spus: Natura nu stie carte, pentru ea e tot una ca esti sau nu vinovat. Ai dreptate! Sper ca , noi oamenii ,sa tragem invataminte in urma acestor dezastre. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Oamenii, chiar si aia "puternici" ce se cred deasupra naturii, o sa inteleaga intr-un fel sau altul. Totul e sa nu fie prea tarziu pentru astia mici, ca noi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 (editat) Posibil sa pierdem definitiv unele specii . Asta nu deranjeaza pe mai marii lumii .Ei au alte prioritati si mai ales nevoi . Editat Ianuarie 2, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Uite cum rezolva alții problema "încălzirii globale" https://www.google.com/amp/s/www.indiatoday.in/amp/trending-news/story/moscow-gets-tons-of-fake-snow-as-new-year-gift-to-fight-russia-s-warmest-winter-1632863-2019-12-31 Cică așa cald nu a mai fost dă 140 de ani! Deci pică oarecum ipoteza încălziri! În Australia e probabil mâna omului, situația e accentuată și de vreme uscăcioasă. Așa a fost prin Grecia anul trecut, parcă. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Pai na, timp in care ministru responsabil anunta ca se duce in vacanta. Ca la noi... Link spre comentariu
NICA Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Eu nu cred ca in Australia au fost omorate 500 de milioane de animale. Posibil sa nu existe la total atatea. Cu tot cu sobolani. Cam 90% este desert si acolo nici nu prea are ce arde. Dar na , acum isi au locul si cei cu dreptul animalelor. 1 Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Acum 1 oră, GEO 53 BN a spus: Ai dreptate! Sper ca , noi oamenii ,sa tragem invataminte in urma acestor dezastre. Cam tarziu pentu asta, dupa parerea mea. Natura incepe sa isi dea reset si nu ne iarta pentru ce am facut pana cum si pentru cat rau o sa ii mai facem in continuare. 2 Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Acum 32 minute, maxente a spus: .......................... Natura incepe sa isi dea reset ................................... De-ar fi asa, n-ar fi rău! 1 Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Cata filozofie pe acest topic... Da' de romanca incendiata pe masa de operatie nu se filozofeaza nimic? Tot razbunarea naturii? Resetul, aducerea la zero... adanc, cu suflet spus... Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Ianuarie 2, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Eu cred ca ne-am trezit cam tarziu ca ne-am batut joc de planeta. Plus ca unii mai mari conducatori-ala cu parul portocaliu- neaga fenomenul incalzirii globale. 1 Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Ambele evenimente au valoarea lor emotionala/sentimentala/ecologica...in proportii diferite bineinteles!...cu regretul imens pentru pierderea unei vieti omenesti in urma incompetentei celor in cauza...nu putem trage semnul egal intre o catastrofa ecologica si pierderea unei vieti umane...poate,se va face o statistica,asa cum e moda actuala!, si se va ajunge la concluzia ca 1.000.000 de vieti umane vor fi scurtate cu 5 ani fiecare in urmatorii 50 ani din cauza acestor incendii!...si ,aici excludem decesele provocate in mod direct de aceste incendii...nu mai vorbim de numarul de specii de animale si plante care vor fi diminuate ca numar sau vor disparea.... Link spre comentariu
Postări Recomandate