Vizitator TzoTzo Postat Septembrie 5, 2007 Partajează Postat Septembrie 5, 2007 Salutare salutare! As vrea sa stiu si eu mai multe pareri in legatura cu acest mixer!cam pe la ce pret ajunge unul nou!dar unul la SH?Si niste pareri! :drinkers: Multumesc Link spre comentariu
adircf Postat Septembrie 5, 2007 Partajează Postat Septembrie 5, 2007 e un mixer super varza.Nu are corectii per canal, nu are gain, are 4 potentiometre amarate si ceva vumetru. Mai mult de 50 roni nu are cum fii. E un entry-level detoata jena. Habar nu am cine poate folosii asa ceva Link spre comentariu
Vizitator TzoTzo Postat Septembrie 5, 2007 Partajează Postat Septembrie 5, 2007 50 Ron,nou sau Sh?Ms de parere! Link spre comentariu
stefanev Postat Septembrie 5, 2007 Partajează Postat Septembrie 5, 2007 mai bine nu il cumpara... nu prea are rost, are cateva potentiometre si fara nici un reglaj. Link spre comentariu
Vizitator dan-blaga Postat Septembrie 5, 2007 Partajează Postat Septembrie 5, 2007 e un mixer de discoteca nu cine stie ce,nici ca firma de mixere nu e stralucit. ce vrei sa faci cu el? la bani asemanatori poti lua un mixer mai adevarat,daca chiar ai nevoie,sau chiar mai provocator ,poti sa-ti faci tu unul Link spre comentariu
stefanev Postat Septembrie 5, 2007 Partajează Postat Septembrie 5, 2007 mixer de discoteca ??? glumesti?LE: nu prea vad ce cauta un mixer low low entry la amplificatoare Link spre comentariu
Vizitator dan-blaga Postat Septembrie 5, 2007 Partajează Postat Septembrie 5, 2007 eu zic sa te uiti mai atent Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 5, 2007 Partajează Postat Septembrie 5, 2007 Cred ca subiectul merge trimis la ''Consultanta''. E prea simplu ca sa faci treaba cu el, e pentru copii. niq_ro a mutat discutia la CONSULTANTA... Link spre comentariu
Vizitator TzoTzo Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 Multumesc de pareri! :toimonster: Am sa ma hotarasc eu ce voi face! :smt006 NU vroiam sa fac cu el cine stie ce,doar sa il tin acolo pe masa langa pc in loc de amplificator,sa ma "joc" cu volumul de la el cand ma duc unde sa sonorizez,Multumesc mult inca o data! :yawinkle: Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 eu am vazut ceva asemanator la 45lei nou Link spre comentariu
Vizitator TzoTzo Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 mai stie cineva de vanzare ceva asemanator in stare buna la un pret pana in 60ron? :drinkers: Link spre comentariu
bradacalin Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 ai mp! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum