marius stanciu Postat Decembrie 30, 2019 Partajează Postat Decembrie 30, 2019 Salut . as dori sa cer parerea in legatura cu amplasarea subwooferului (logitech z5500) in camera. eu l-am pus in coltul dormitorului iar distanta dintre reflex-bass si parete este de aproape 24 cm astept pareri.... Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 30, 2019 Partajează Postat Decembrie 30, 2019 Nu exista formula magica. Incercati mai multe locuri pana il gasiti pe cel care reproduce cel mai bine din locul unde ascultati de obicei. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Decembrie 30, 2019 Partajează Postat Decembrie 30, 2019 Ca sa citez un personaj: se pune subwooferul in pozitia in care sta ascultatorul de obicei, se da drumul la muzica si ascultatorul se plimba prin camera. In pozitia in care te afli cand ti se pare ca subwooferul se aude cel mai bine muti incinta. Faci proba si daca iti place lasi acolo, iar daca nu repeti experimentul. Avand in vedere totusi ca in 99% din timp suntem constransi de configuratia camerei/mobilei/feng shui-ul impus de consoarta sa montam sculele audio intr-un anumit loc ne multumim cu ce putem si traim cu speranta ca pana sa ne lase complet auzul vom avea o incapere dedicata auditiilor. 1 Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 31, 2019 Partajează Postat Decembrie 31, 2019 Acum 8 ore, bmwh548 a spus: Avand in vedere totusi ca in 99% din timp suntem constransi de configuratia camerei/mobilei/feng shui-ul impus de consoarta sa montam sculele audio intr-un anumit loc ne multumim cu ce putem si traim cu speranta ca pana sa ne lase complet auzul vom avea o incapere dedicata auditiilor. De vreo 20 de ani ma lupt cu consoarta pe chestia asta!...si,constat ca ma lasa auzul.... 1 Link spre comentariu
core Postat Decembrie 31, 2019 Partajează Postat Decembrie 31, 2019 Eu l-am pus in coltul din fata dreapta sus, adica pe un dulap de haine si sta la cca 20-30 de pereti, cu fata spre camera si iesirea de bas reflex spre stanga, nu spre perete. Satelitii sunt de asemenea in partea de sus, suspendati cu firele trase in pat de cablu, la culoarea peretelui, practic nu se vad firele si nici nu incurca. Sta de peste 5 ani in configuratia asta si sunt multumit de ea. Link spre comentariu
aurel70 Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 La 31.12.2019 la 9:44, flomar60 a spus: De vreo 20 de ani ma lupt cu consoarta pe chestia asta!...si,constat ca ma lasa auzul.... De la subwoofer, sau....de la consoarta? Link spre comentariu
flomar60 Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 De la consoartă,bineînțeles!....cu subwoofer-ul am o relație de prietenie! Link spre comentariu
aurel70 Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Eu incep sa ma adaptez.....aud din ce in ce mai slab frecventele inalte! Link spre comentariu
marius stanciu Postat Aprilie 13, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2021 hello ...deci cred ca exista o formula perfecta a asezari subwooferului:)) eu l-am pus cu tubul de bass-reflex spre un perete (cred din BCA ) cam la 15 cm de perete...iar unde stau eu la laptop bassul e foarte mare chiar si la doua linii .... Link spre comentariu
aurel70 Postat Aprilie 13, 2021 Partajează Postat Aprilie 13, 2021 Salutare! Este foarte posibil ca din acea pozitie gasita de dvs. sa se produca o redistribuire oarecum uniforma a sunetului in camera. Dar nu sunt sigur ca se potriveste chiar la orice camera si la orice incinta. Pentru sub. e mai simplu totusi, pentru ca joasele se propaga sferic, nu sunt directive ca inaltele. Ma bucur ca ati gasit configuratia cea mai potrivita pentru dvs. Spor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum